Pereiti prie turinio
Dimidrolis

Keli žodžiai...

Rekomenduojami pranešimai

Principinga, kerstinga, sunkiai atleidzianti,daznai viska sakau i akis ir t.t. Negera as,labai negera :linksma: ;)

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pademonstruosi? :mirksiukas:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikriausiai didziausias mano minusa,kad viskas turi buti pagal mane,taip,kaip as noriu ir kaip as pasakau.

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei pradeciau vardint savo idas tai visos manes baidytumetes,ir issigastumet tokios blogiukes kaip as :) nu neisvardinsiu visu idu,nes labai daug ju turiu :mellow:

o as visad visiem sakau,Dievas tikrai nepagailejo manes,ir sukiso i manes visas blogiausias idas kokios tik tera :D :) siaip tikrai esu labai blogas zmogus,zinau sita,bet kad ir kaip stengiuos,saves pakeist negaliu :haha: bet visi myli tas mano ydas,nes tipo "esu tiesmukiska,visad pasakau tiesa i akis,pastovinti uz save,ir uz visus savo draugus" cia kiti taip sako apie mane :D

galiu primusti zmogu be jokio gailescio jei jis pasake zodi kuris man labai nepatiko :sird1: arba vien uz tai kad ne taip i mane paziurejo,labai daznai parduotuvej pykciu buna,neduok Die jei kas eidamas pro saly netycia prisilies prie manes :sird1:

nu tik neissigaskit manes,stengiuosi kovot su tom savo agresijom :sird1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai,kad neisgasdinsi. juk bendraujam virtualiai ;) o jeigu ir tektu susitikti su tavim nemanau,kad esi tokia bloga. gerbiu zmones kurie moka ir tikrai gali pastoveti uz save, savo artimuosius ir beabejo uz draugus,kurie negali patys saves apginti arba kurie pasimeta tam tikroje nemalonioje situacijoje.

na as negaliu nieko primusti, pastoveti uz save galiu, ne visada sakau viska tiesiai i akis ir viska ka galvoju, nes yra dalyku apie kuriuos kartais verta geriau patyleti, esu labai jautri,labai greitai pasitikiu zmonemis ir ispasakoju ko gal but nereiketu pasakot, esu siek tiek kerstinga, na anksciau rasiau, kad niekada nepadesiu zmonems, kurie man yra padare bloga, bet dabar yra kitaip- kokspriesas bebutu jeigu jam reikes pagalvbos tikrai padesiu. kaip sakoma trenke par zanda, atsuk kita, bet nedaryk taip pat. stai kokia as ;)

rasau, nes zinau kad kas kiek laiko zmoniu asmenybe keiciasi, tai vat, kai manoji pasikeite as ir parasiau :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Esu zizle, kartais labai valdinga. Perdaznai turiu labai tvirta nuomone, kuriuos niekas nepajudins. Izeista, ilgai pikstu. Ir dar daug daug kitu ydu turiu. Zodziu, esu pati ponia yda :D :super:

Pati blogiausia savybė mano turbūt ta kad, kai užsinoriu ko nors, tai turi but čia ir dabar(kalbu apie viską). Paskui nekantrumas ir per daug atlapa širdis(visiems kam tik reik padedu, bet kartais nuo to žiauriai nukenčiu :D ), dar kartais ir savanaudiškumas :D

Parasyta lyg apie mane :D. Galiu tik prideti dar kad esu kaip degtukas greitai uzsideganti :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blogoji puses... hmmmm o as jos neturiu :rolleyes: ;)

Nu jai rimtai turiu kelis blogus bruozus : valdinga esu begalo, tryzne (jai uzsimanau, tai daba ir viskas), demesi gaunanti bet kokaiis budais :cocktail:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Blogoji puses... hmmmm o as jos neturiu ;) :D

Nu jai rimtai turiu kelis blogus bruozus : valdinga esu begalo, tryzne (jai uzsimanau, tai daba ir viskas), demesi gaunanti bet kokaiis budais :rolleyes:

na tai cia nera blogi bruozai-manyciau atvirksciai :cocktail:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na tai cia nera blogi bruozai-manyciau atvirksciai :cocktail:

Na vyrui ne kas... jis visa laika tvardo mane, ir kapojames, kad as vis noriu, kad butu kaip as noriu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jetaw, kokia as kartais siaubinga!! ;/D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei zmogus man nors VIENA karta ka nors blogo padare, tai as....ji ignoruoju, nesikalbu, tiesiog jo ,,nebevirskinu'' :super:

labai "giliai" viska imu i sirdi :glare: su savo tokiom ydom gadinu sau ir kitiems gyvenimus :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano blogosios savybes tai kad esu kerstinga ,nesugebu visada pasakyti tiesos i akis vis galvoju ai del sventos ramybes :glare: ,ir perdaug isivadovauju kitu atzvilgiu :super:

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.