Pereiti prie turinio
Dimidrolis

Keli žodžiai...

Rekomenduojami pranešimai

kartais būnu nejautri kitų atžvilgiu, labai nemėgstu, kai kas nors zyzia, dar būnu staigi ir radikali, užsispyrus kartais per daug - jei nusprendžiu, tai viskas (aišku, mane visgi galima atminkštinti :flowers:), taip pat per daug įsijaučiu į kitų žmonių bėdas, per daug tikiu visais - visi žmonės man geri. Taip pat su žmonėmis, kurie man nepatinka elgiuosi kartais demonstratyviai atsainiai. Kas čia dar manyje blogo? oj, jaučiu vardinti ir vardinti, kokia esu negera :(

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

oij baisi esu... vadovaujanti, ta tikrais momentais nejautri visai, uzsispyrusi, jei man zmogus nepatinka iskarto matosi, nemoku to paslepti ir apsimesti, kad viskas gerai, priekabi....

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oij baisi esu... vadovaujanti, ta tikrais momentais nejautri visai, uzsispyrusi, jei man zmogus nepatinka iskarto matosi, nemoku to paslepti ir apsimesti, kad viskas gerai, priekabi....

na malonu susipazinti ir su bogojom pusem :hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daznai bunu uzsispyrusi, ilgai laikau savi man padaryta blogi, parodau iskart kas man nepatinka

line_baby2-3300CC.gif_beg_uni-slank4.gif_time_1212786000_text_Suneliui.gif

parasas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu valdinga, sarkastiška, agresyvi, skardžiabalsė, gudri, intrigantė, šantažistė, manipuliuotoja ir šiaip esu įsišaknijęs blogis.

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu griovėja. Dažnai vaikštau peilio ašmenimis.

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

raske, ta prasme? grioveja?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kai supykstu, nesvarstau, kas bus rytoj, tiesiog į viską nusispjaut... Galiu pridaryti didelių nesąmonių, dėl kurių paskui gailiuosi.

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu užsispyrus, kantri, ilgai laikau savi man padaryta blogi kaip sako žlapamitna, bet tuo pačiu ir atlaidi na priklauso kas ir ką padarė. Mėgstu pavadovaut, jei mane puola ginuosi ir paskui atsimėmu sava doze(kartais).

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu neperkalbama,uzsispyrus,nesitaikanti.

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DAUG REKIU (kad visi geriau girdetu :D ), UZSISPIRUS (namu seimininke), nepatenkinta (NORIU BUT DEMESIO CENTRE).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per daug užsispyrus, kartais per daug rėksnė ir šiaip esu kaip degtukas, kai būnu be nuotaikos jei kas ką nors ne taip pasako iš karto užsidegu

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.