Pereiti prie turinio
kicule

Mano geriausi forumo draugai

Rekomenduojami pranešimai

aciukas Nicole man taip pat labai malonu su tavimi bendrauti :geda: :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na as bandau bendraut suvisomis dalyvemis. Dar reik truputi apsitrinti. Visdelto naujokiadar tebesu :super:

bet visos jus malonios ir tikiuosi su jumis ir toliau maloniai bendrauti

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na as bandau bendraut suvisomis dalyvemis. Dar reik truputi apsitrinti. Visdelto naujokiadar tebesu :D

bet visos jus malonios ir tikiuosi su jumis ir toliau maloniai bendrauti

as visiskai su tavimi sutinku :mirksiukas: :unsure:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vikulia, zmoguti malonu kad jums cia malonu ir gera bendrauti su mumis :m: :victory:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vikulia, zmoguti malonu kad jums cia malonu ir gera bendrauti su mumis :m: :mirksiukas:

man taip pat labai malonu pas jus :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:m: mums dar maloniau del to :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atėjau atsilikti naujametine išpažinti,bet tai atliksiu vienoje temutėje,-čia.

Kadangi nieko nepažįstu,tai ir nereikia.Tiesa girdėtas Eitvydės vardas ,bet po karšto bučinio

nieko nepamenu :sird: Vardų turuiu daug, slapyvardis vomas,bernavau, tarnavau karuomenėj

Prigavo viena mergaitė. Iš pirmo karto pareiškė,kad padovanos man dukrą.

Taip ir buvo ir dar tris užkrovė, pati išėjo karvių melžti, nes gero pieno reikėjo. Tas melžimas prasidėdavo 6 val. ryto ir iki 10 val.o vakare16.30 jau išeidavo ir grįždavo 20.

Pradėjau krapštyti makaulę,- visos pametinės,dvi jau į mokyklą, dvi į darželį, mat kolūkis priemiestinis, viską savo turim.

-Pirmininkui ir sakau;

- DUOK DENGTĄ MAŠINĄ, vežiosiu į darbą žmones,nes autobuso laužyti nedavė.

Na dabar pažvenkit, nes per išpažintį - nemeluoju;

-Keliuosi kartu su vedėja, gaminu visiems pusryčius, nes iš vakaro jau viskas suriktuota.

Didesnėm pinu kasytes, darželinukės,trumpaplaukės.metus vežiojau į darželį šokoladą,kad prižiūrėtų, nes aš nelabai viską spėdavau

Augo liepos ir darė pačios,viena kitą drausmino,nes dieną namuose nieko nebūna, o vakare darbymetis. Ž monelė vis tankiau pareidavo pavėpusi.o prieš mokyklos baigimą ir visai negrįždavo,bet šeimą išlaikėme. Subiro kolūkiai,pasibaigė darbai,o aš nuo tokio krūvio , suvariau širdį;

-Dabartinė padėtis, dukros vedusios turi darbus,vedėja jau be bonkos negyvena ir dieną naktį ima, jei tik litų turi, Aš žinoma turiu,bet turiu ir1 grupę. vistik paskutinę dukrą teko pasiimti pas save, nes vyrą pagal save pasirinko, tai dabar jėgos nelygios, 3 prieš 1,bet man svarbiausiai dar anūką paauginti, jau pirmokas.

Taigi , jei perdaug grubus - supraskite, nes mano nervai jau pasibaigė, o šiaip nieko nebijau, nes jau ir knygą parašiau, tik niekas neišleidžia, va taip,beje mane matėte per tv.

385864ad89a73b1431d1878d8d9ed828.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vomai, kiek metu pragyvenai su savo zmona? :sird:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias infrared

as dar nelabai cia ka pazystu, nes dar naujoke esu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as dar nelabai cia ka pazystu, nes dar naujoke esu :flower:

Pažysti pažysti nemeluok :wub1:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau su laiku vistiek atsiras ir forumieciu draugu :wub1: :flower:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.