Pereiti prie turinio
simple_girl

Nail Tek 2

Rekomenduojami pranešimai

man Nail Tek nepatiko (naudojau butent 2 Nr., skirta ploniems besisluoksniuojantiems nagams), nes sukietindavo tik odeles aplink naga, bet ne pati naga. Is nagus stiprinanciu priemoniu labiausiai patinka Sally Hansen :blink: Ir dar esu turejusi kazkoki Maybelline Long nails (ar kazkaip pan.) seruma - juo pasilakavus tikrai greit nagai paaugdavo ir sutvirtedavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rasiau rasiau ir viskas dingo

as jau antrakart naudoju sia priemone, pirma karta naudojau pries vestuves nagai uzsaugo, ilgi, stiprus ir grazus :wub1: dabar vel naudoju,mano nagams si priemone labai tinka :super:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man nelabai, nežinau

naudoju mėnesį laiko bet jokių pokyčių, gal todėl kad prieš tai nusiėmiau gelinius nagus

bet žavesio neteikia, jau baigiu prarasti viltį, kad užaugs mano nagai

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.