Pereiti prie turinio
rudaakė

Rudaakės galerija

Rekomenduojami pranešimai

uou kaip fainai :rolleyes:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aij mergikės, lengva maivytis pačiai prieš save <_ a jums visoms>

Maivytis prieš save gal ir lengva, bet žaviai maivytis - štai kur talentas :mirksiukas:

Aš gražiai pasimaivyt nemoku - visur vėpla gaunuosi :mirksiukas:

Dar syk peržvelgiau tas nuotraukėles ir dabar ausyse skamba iš rusiško Mikės Pūkuotuko filmuko:

"Mėgsta medų meškinai!

O kodėl ar tu žinai?

Pasakyk, kad toks gudrus -

Kuo mus traukia tas medus????

...mama!!!!!..." (čia kai iš medžio iškrito) :mirksiukas::rolleyes:<_>

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labutės, su praėjusiom jus visas :unsure:

ir su tokia viena nuotraukėle aš, na ne Velykinė, bet vistiek :)

DSC_5105555-2.jpg

Dovanėlėmenas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gražu! :unsure: :flowers:

Mistiška, paslaptinga, seksualu :)

Ir kaip gražiai apšvietimas suvaldytas :flowers:

Čia gal autoportretas?

Kaip suprantu čia su skrybėlaite :flowers:

Juodam fonui turi tamsią medžiagą? :geda:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

auto..... :)

sviesa sekesi labai sunkiai cia, siaip raudonai viskas sviete, tad dariau jb....o fonui taip, juoda medziaga yra :unsure:

Dovanėlėmenas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu pasitarti :)

Mergaitė, kuri nori, kad fotografuočiau jos vestuves, man atsiuntė šitą nuorodą, kaip pavyzdinę, kokio tipo nuotraukos jai patinka. Labai abejoju ar sugebėsiu kažką panašaus padaryti, be to, tyrinėjant tas fotkes, man kilo klausimėlis. Daugelyje nuotraukų gamtoje antras planas sulietas tais gražiais burbuliukais. Ar taip įmanoma su fotiku nufotkinti, nes pvz mano ir su labiausiai atverta diafragma (3,6) tikrai nieko panašaus nesigauna. Spėju, kad čia apdirbta taip :flowers: bet rankiniu būdu tai daug darbo gražiai apkirpt (ar aptrint) pagrindinius objektus :flowers: o gal čia yra kokia gudrybė, apie kurią aš net nenutuokiu :flowers:

Dėkinga būsiu, jei ką nors protingo patarsit :unsure:

Ir dar. Ji nori DAUG nuotraukų bažnyčioje, sakė, kad jai tokios labai romantiškos. Kaži ar įmanoma bus ten kažką kokybiškesnio išgauti, neturint išorinės blykstės :geda: jaučiu, kad nelabai...

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal galima būtų pamatyti originalią foto :)

Man kaip cekavai zosei labai norisi pamatyti ir virsmą į tokią gražią nuotrauką

O tai kai pagalvoju, tai aš daugiau fotošopinu nei fotkinu :unsure:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau ir etaruj kaip tik skaito, tai labai dėkinga būčiau ir už tavo nuomonę :unsure:

p.s. o gal nori kurią dieną nuvažiuot kartu su manim į tą bažnyčią (Raudondvario) apsidairyt, pafotkint ir ką nors patart :) Aš šoferiaučiau aišku :flowers: (jeigu čia ne per daug akiplėšiškai užsigeidžiau) :flowers:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NIJOLIUK, tie burbuliukai tai gaunas nuo optikos, bet gal galim ir pasopint :) tiesa sakant nesu bandzius sopint ju..... o tavo optika ziuriu tikrai nera sviesi.... bijau liudint, bet baznycioje gali but sunku..... :unsure: Na nebent labai sviesi ji yra :flowers: nesu buvus tavo minimoj :flowers: dazniausiai baznycios yra tamsokos....

turek tada stova butinai.

blykste gal pasiskolink? Nors as labiau dabar be blykstes stengiuos..... kazkaip "atsikandau" jos, ir pabandzius be jos, man daug mielesnis rezultatas..... :flowers: Bet tada reikia tikrai sviesaus objektyvo.

Pacios nuotraukos nuorodoje yra tikrai paprastos, manau tikrai trau nebeda, padarysi ir geriau :geda: ypac kai degi entuziazmu :)

dar - baznycioje bandyk RAW formata.

cia tavo pirmos vestuves bus, ar ne? tarsi issukis, saunuole :) viskas pavyks, matysi :)

aaa, o originalo siosios nebeturiu, neislaikiau :D

Dovanėlėmenas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eik tu sau....paskutine nuotraukyte :flowers: :flowers: :super: Labai man patiko!!!

Klausik kazko isgasdinai mane su baznyciom... :lol: As juk irgi geguzes 1 varysiu pirma kart fotkinti krykstynas,tai dabar susiparinau,aisku blykstes geros neturiu :super: Galvojau issisuksiu ir be jos. Bet sakai tamsoka ten? Nezinau jie zadiejo krykstyt vaika arba musu toj mazoj baznycioj kur yra bokstu gatvej arba toj didziojoj kur yra netoli senojo turgaus... tai kaip ten apsvetimas? ka patartum? ir apskritai kokiu rezimu fotkinti "M" ar visgi ant automato statyti kaip pirmam kartui? :blink:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rudaake, taip, čia man būtų pirmos vestuvės :flowers: Jaučiuosi visiškai nepasiruošus nei techniškai nei morališkai, bet laiko dar truputis yra, o pirmas kartas visada būna :)

Dėl RAW formato, ačiū tau labai, būtinai taip darysiu :super: Dabar laukia didelis darbas išmokti su juo dirbti; ir visų pirma, išsiaiškinti kaip ir su kuo jį konvertuoti.

Dėl išorinės blykstės su vyru jau kaip ir baigiam apsispręsti, manau artimiausiu laiku vis tik pirksim, kad dar būtų laiko apsiprasti su ja.

p.s. kaip tu manai, ar bažnyčioje tiktų fotografuoti su fiksu, ty nusižiūrėjom nebrangų f1.8 ir 50 mm objektyvą, galbūt įstengsim įsigyti ir jį. Dabartinis mano patogus tuo, kad neblogai prizoomina (iki 105mm), tačiau kaip tu jau pastebėjai, tamsokas - (f3.5). Tik klausimas kaip ten man su tuo fiksu bažnyčioj sektųsi, nes visas zoomas būtų tepu tepu, kažin ar spėčiau pribėgioti :blink: Be to toks objektyvas kaip ir portretinis, su juo fotografuojant matymo laukas bus labai mažas, o toje nuorodoje kaip matei, visa bažnyčia su svečiais prifotografuota, t.y. su tikrai didesnio židinio nuotolio objektyvu :flowers: Abejoju, ir ar spėsiu pasikeisti objektyvus, paskui dar reguliuotis juos...

Dėl stovo nelabai supratau, kam jis man :lol: ten juk vistiek nebus taip, kad visi stovės kaip įbesti, vis tiek kažkoks judesys bus, ir ilgesnis išlaikymas kažin ar padės? :) Paaiškink man nesusipratėlei, nes turbūt tame reikale patirties sočiai turi :super:

Mellysa, nematau kito varianto išsiaiškinti, kas gaunasi su mūsų turima technika, kaip tik dabar eiti į bažnyčias ir fotkinti... Gal prisiplakt prie jaunavedžių, aišku prieš tai atsiklausus ir bandyti, bandyti... O tavo gal objektyvas šviesesnis nei mano :doh: kokius ten skaičiukus prie f rašo?

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:super: :super: :blink: Oj Nijoliux man koks juokas ima is musu... Kaip kokios ufonautes...fotografes blemba... :lol:

Uzmetem vargsu zmogu klausimais...isivaizduoju,kaip jai juokinga (kaip pazengusiai ir jau praejusiai si etapa) :flowers:

Maniskis objektyvas tai ka as zinau isvis paprastas,tas kitinis EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 (tai cia ir yra tas f skaicius as taip suprantu :flowers: )

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.