Pereiti prie turinio
kicule

Ar lengva būti superžmona?

Rekomenduojami pranešimai

na patirties labai daug neturiu ,taciau man viska puikiai isena suderint....wisalaik viska speju...galbbut kartais i viska reikia tiesiog ziureti paprasciau.na aisku ce nuo padeties priklauso .(t.y. kiek vaiku seimoje ir pan)....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesuderinama viskas yra ta prasme,kad arba namie bus betvarkė,arba vaikams bus draudimų n+1,tada vaikystė jų bus pilna draudimų.Arba žmona uždirbs daug pinigų ir grįžus vyreliui aiškins,kad jai dar popierių krūvą reikia iki rytdienos peržiūrėti ir vakarienei tegu pats ką nors sumąsto,arba pasitiks žmona ,kuri pasiūlys vakarienę,išklausys vyro pasakojimą kaip praėjo diena,bet pinigų daug ji neatneš į šeimą.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Arba žmona uždirbs daug pinigų ir grįžus vyreliui aiškins,kad jai dar popierių krūvą reikia iki rytdienos peržiūrėti ir vakarienei tegu pats ką nors sumąsto,

Pajure

Mano nuomone tokia pati

Visiškai visko suderinti norint neišeis :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is tikruju labai sunku surasti ta viduriuka, o gal net ir neimanoma visuose srityse buti super pasiruosus. Tik filmuose viskas gali graziai atrodyti, o realiame gyvenime neimanoma. Tie vyrai, kurie iesko super zmonos lai nusileidzia is debesu....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Is tikruju labai sunku surasti ta viduriuka, o gal net ir neimanoma visuose srityse buti super pasiruosus. Tik filmuose viskas gali graziai atrodyti, o realiame gyvenime neimanoma. Tie vyrai, kurie iesko super zmonos lai nusileidzia is debesu....

Tikrai :lol: tik filmuose kai pasiziuri,maza to kad superzmona, bet namu tarnaite ir aukle butinai turi :mamba:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,gal ir imanoma viska speti,jei dirbsi naktimis.Diena grizti po darbo,rupiniesi vyru,vaikais ir namais,o kai visi nueina gulti,rupiniesi savo darbais.Bet tada greit sustreikuos sveikata,pairs nervai ir" uzversi kojas"...Tad superine zmona galima pabuti na,maximum,kokia savaite :mamba: ,o paskui busi superine ligone. :lol:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip sakant jei lb nori ir idedi daug pastangu daug kas imanoma :sird: manau, kad imanoma :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiekvienam vyrui isrinkta moteris yra super.ka jinai be suspetu padaryti -vistiek bus geriausia.jeigu pagamins maista ir priziures vaika, o nespes isskalbti rubu ir sutvarkyti namie,tai vistiek vyras ja laikys superzmona ;)juk neimanoma visko speti. as spedavau viska padarydavau namu ruosos darbus ir dar mokindavausi naktimis-dabar vyras likes vienas niewko nespeja.maldauja kad grisciau kuo greiciau, nes pavargo nuo visko :sird:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien kaip tik su vienu vyrulu isejo apie tai kalba... sako ka tu cia sakai... viskas imanoma... ( nors pats skyriasi su zmona) sako mano zmona butu super man, bet man sexo truksta,o as taip negaliu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na super zmona, mano manymu ne ta kuri speja visus kampus ap....

bet ta kuria vyras didziuojasi, kad ji jo moteris, negalvoja apie ja kaip darbo masina, jo vaiku aukle ar jo asmenine tarnaite.

JAm jo super zmona tai ta kuria jis dievina, net tada kai ji apsivilkusi maisa, kai nori ja apkabinti ir jam visada smagu leisti laika kartu.

kam zmona tai jo moteris, jo gyvenimas.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na super zmona, mano manymu ne ta kuri speja visus kampus ap....

bet ta kuria vyras didziuojasi, kad ji jo moteris, negalvoja apie ja kaip darbo masina, jo vaiku aukle ar jo asmenine tarnaite.

JAm jo super zmona tai ta kuria jis dievina, net tada kai ji apsivilkusi maisa, kai nori ja apkabinti ir jam visada smagu leisti laika kartu.

kam zmona tai jo moteris, jo gyvenimas.

pagal tavo apibudinima- as super zmona-nes manov yras mane dievina- pats tai sako..... :( B) :coffee:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pagal tavo apibudinima- as super zmona-nes manov yras mane dievina- pats tai sako..... B) :coffee: :(

argi drysciau gincytis :( :D tu sakai tu zinai :(

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.