Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Aš labai mėgstu ir nemažai ju valgau. Juodas šokoladas, saldainiai , sausainiukai ir t.t. Mmmmmm...

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
As tai net galvoju gal eit vyno atsidaryti, kaip tik siandien buteli nusipirkau skanaus :tatice:

IR, turiu saldytuve pradaryto sheridano :blink: tai patenkinciau tup paciu ir saldumynu poreiki :lol:

ai gal uzteks ir virtualiai :lol:

sheridans_05_gr.jpg

Agaaaa....matytas buteliukas :doh: Iš foto naujametiniu :doh:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bet tikriausiai atsivalgiau nes jau kartais net pasižiūrėt nesinori į juos :blink:

Kaip noreciau kad ir man taip butu :tatice:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As tai net galvoju gal eit vyno atsidaryti, kaip tik siandien buteli nusipirkau skanaus :tatice:

IR, turiu saldytuve pradaryto sheridano :blink: tai patenkinciau tup paciu ir saldumynu poreiki :lol:

ai gal uzteks ir virtualiai :lol:

sheridans_05_gr.jpg

jau šito skonis tai pasakiškas, senai jau ragavau bet tikriausiai nepamiršiu jo skonio :doh:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš labai mėgstu ir nemažai ju valgau. Juodas šokoladas, saldainiai , sausainiukai ir t.t. Mmmmmm...

As irgi.... bet labai labai smarkiai bandau atsikratyti sios priklausomybes, kitaip nepavadinciau niekaip saldumynu traukos :lol:

Agaaaa....matytas buteliukas :lol: Iš foto naujametiniu :doh:

Aha :tatice: nepabaigiau, tai vis gundo saldytuve jis mane :doh:

jau šito skonis tai pasakiškas, senai jau ragavau bet tikriausiai nepamiršiu jo skonio :D

Jooo, man is saldziu gerimu tai sitas ir baileys caramel patys patys :blink:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kiek bandžiau atsikratyt saldumynų priklausomybės tai niekaip nepavyko, nes būdavo nueini į parduotuvę ir šluoji lentynas :blink: bet va atėjo laikas ir viskas, kol buvau danijoj beveik negaudavau saldumynų ir atpratau, o dabar galiu tuom tik pasidžiaugti :tatice:

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va va, ka as ir sakau kad tai priklausomybe. Reik tik atprasti ir neberieks ju. O kada valgai, vel ir vel ir vel, ir vel paskui norisi. Cia kaip cigaretes, narkotikai, alkoholis....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet iš tikro čia dar žiauriau man nei cigaretės, nes bent jau aš net nejausdavau kad juos perku, natūralu būdavo :tatice:

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet iš tikro čia dar žiauriau man nei cigaretės, nes bent jau aš net nejausdavau kad juos perku, natūralu būdavo :tatice:

Nu as rukalus irgi perku kaip kad duona, sventas reikalas :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aha :tatice: nepabaigiau, tai vis gundo saldytuve jis mane :blink:

Yra proga :lol: Pirmas savaitgalis šiais metais :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir jų nesipurtau, nors jau yra noras mesti, bet žinau kad nepavyks :tatice:

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Yra proga :lol: Pirmas savaitgalis šiais metais :lol:

Ir dar po egzamino atsipalaiduoti reik :doh:

Aš ir jų nesipurtau, nors jau yra noras mesti, bet žinau kad nepavyks :doh:

As zinok apie metima jau antri metai galvoju. Erzina daug kas kas susija su cigaretem. Pvz. smarve automobilyje, smarve plauku, pagelstantis greit nagu lakas, ir kas svarbiausia kaina cigareciu :blink:

Bet is kitos puses, kaip malonu ryte su kavos puodeliu cigarete. Arba plepant su draugem prie vyno taures uzsirukyti, arba vaziuojant autostrada pasileisti ant viso garso muzika prisidegti cigare ir lekti :tatice: turbut daug daugiau pas mane yra pliusu siuo klausimu, todel ir mesti nesugebu, nors tiesa sakant niekad rimtai nebandziau....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.