Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, man lygiai tas pats, pliusų ir daugiau nei minusų. Nors kai dirbu tai galiu visą dieną nerūkyt, nes ir nelabai turiu tam galimybę, bet tik išeinu ir viskas man jau reikia.

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Uz tai toj knygoj "lengvas budas mesti rukyti" ir kalbama, kad cigaretes yra psichologine priklausomybe. Nes vietose, kuriose rukyti negalima, kaip darbas, teatras, lektuvas ir t.t. mum to noro net nera, o tik atsirandam sau iprastoje vietoje atsiranda ir noras uzsirukyti.

Bet manes sis teiginys nepaveike :tatice:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Snapė, perskaitei knygą? :tatice:

Mano metymas buvo grinai psichologinis nusistatymas :blink:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi ta knyga skaiciau senai, pries kelis metus pirma karta. Paskui dar karta skaiciau, bet ji manes neveikia :tatice:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noras nugali viska :blink:

Reiškia rukyti labiau patinka, negu ne . Štai ir visas atsakymas :lol:

Labanaktis :tatice:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas, niu va turiu pirma išeigine tai prisijungiu su kavute, vyras žuvaut išvažiavo tai karaliaujam su vaiku :tatice:

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AS irgi su kava ir jogurtu prisijungiu - pusryciauju :tatice:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutės :tatice: o aš jau po kavytės, lėksiu į akropolį, reikia guminių batų :blink:

Skanaus pusryčiaujančiom :lol:

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas :lol:

027611_268.jpg

2676781790_8b2905648b.jpg

Žvaigždute, kaip sekasi? Kaip laikaisi? :blink:

Gretutyte, papasakosi ar radai ka gero... Jaučiu reikės, nes visus batus sugadinti galima su tokiu oru :tatice:

Kažkas čia pasakojo kad važiavo vaikui ar sau pirkti žieminius crocs'us, tai sake dydžiu nebuvo ir iš ko rinktis, viskas išpirkta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas. pas mus šiandien saulutė šviečia. Va mažiukas pavalgys ir lėksim į parką pasivaikščiot.

Šitą kaip tik vakar vakare gėrėm šitą gėrimą. Labai skanus :tatice:

O kas dėl išvaržos, tai ir aš ją turiu. Tik ji man negydoma ir neoperuojama. Kartais paskauda, bet jau esu pripratus, va kai laukiausi, tai labai skaudėjo.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niu ka veikiat? Kaip skemadieni leidziat?

As tai laaabai gerai :hm:

visa diena vartausi lovoj su knyga rankoj. Vis dar esu su pizama ir net nezadu persirengti :D jeigu nesumastysiu kur nors islekti.

vis del to gera, kaip niekur neskubi, niekur nereikia buti, nereikia mokintis :)

Mokintis tai tiksliau reikia, taciau daviau sau siandien iseigine, tai gulineju visa diena lovoj su nuostabia knyga ir kaifuoju :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kas dėl išvaržos, tai ir aš ją turiu. Tik ji man negydoma ir neoperuojama. Kartais paskauda, bet jau esu pripratus, va kai laukiausi, tai labai skaudėjo.

O kodėl ji negydoma?

Nu va grįžau iš gastrolių ir nieko nepešiau, buvo tikrai gražių guminių bet nei vienos poros 40 dydžio :hm: visų yra tik ne šito :) tai jau kad negavau batų tai ryt lėksiu pas dantistę, nes jau pykstuosi su dantuku...

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.