Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, niu pagaliau laiko yra prisijungti prie jūsų, pas mus juoke reikalai, susirgom abidvi ir aš ir mažoji, tai vakar paimiau biliuteni :victory: reikia sveikti..

kaip jus gyvenat?ar nešalat ar nesirguliuojat kai tokie orai siautija, saugokit save :victory:

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žvaigždute, sveikit abidvi :victory:

As rimtai nesirgau jau du metai tfu tfu tfu, kazkaip nepasigaunu bacilu turbut, o ir geriu pastoviai vis kokius nors vitaminus. tik niekada negeriu jokiu kompleksu, geriu atskira tablete vitamino C, kalio ir t.t. Gal del to vis atsilaikau? :victory:

Skaiciau kad kauen skelbs gripo epidemija, o poliklinikas nepatariama eiti isviso, nesbacilu didieji zidiniai ten :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikute sveikute, jo aš irgi skaičiai, epidemija sake aplamai veluojanti nes ir yra sausi vasari, :victory: o pas mane toks kosulys kas 2 minutes o vaistu nelabai galima, tai slysčiu geriu, visokiu homeopatiniu :victory:

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas :)

6928Picture%20024.jpg

coffee.jpg

Sveikatos mergaitės Jums ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaitės, kaip manote ar nieko nepasidarys jei šviežia žūvį vakar neišdarunėjau, liko šaldituve nakčiai. Sėdžiu svarstau..ar nesugedo per nakti :) ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas, su kavute :flowers:Kicule tikrai nieko neatsitikssu žuvyte , bet geriau sutvarkyk ja ;)

mes neseniausiai atsikelem, kosulys kankino visa nakti, visą kūną skauda :)

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu zuvis tikrai sviezia, tai buk rami kad jai nieko neatsitiks dar.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas, ghibli-museum-cafe.jpg

niu va kaip čia tusčia, kur pradingot visi.

Buvau pas daktare tai vis gi man išrše antibiotiku.. Ospamoksa, nes žiauriai kosulys nepatiko..

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba ryta,

Žvaigždute, o nebus tavo dakatare is tu kur nesvarbu kas, nesvarbu kaip, bet visada kisa antibus??? Na bet jeigu jau reikia tai teks gert, kad tik i plauciu udegima nepereitu tavo kosulys :unsure:

pdziu sveik greiciau :katyte:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oj Snapė ka aš žinau.. :) taip tai jinai normali neskaitant to kad būne geresniu :katyte: pasake čia vieninteliai kuriuos galima naudoti, milteliu pavidale. Tai tris kartus i diena, kolkas tris dienas o ten žiuresim, nes kosulys tai žiaurus, niekada tokio nebuvo, nakti nei pati miegu nei šeiminai miegoti duodu :unsure:

kokie planai šiai dienai?

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodel ji tau liepe gerti antibus? Dare tyrimu kraujo kurie parode liaukocitu kieki padidejusi? Ar kodel?

Na siaip tai jo blogiausiu atveju besilaukiant visada skiria tuos antibus kuriuos tau ir skyre, bet as sakau ar visai nebuvo imanoma jau be ju prasivertsti? Tikriausiai ne, nesu kompetatinga kad priestarauciau tavo daktarei :katyte:

Gerk kuo daugiau skysciu, kas pusvalandi bent 100ml silto skyscio, tai galetu buti arbata kuri lengvina kosuli, ar siaip bet kokia silta arbata. Kuo daugiau isgersi tuo greiciau padesi savo organizmui isvyti kosuli lauk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo krauja pridaviau tai uždegima rodo plius kaip tu sakai leukocitu kiekis didesnis.Na ir taip sako kad jau čia labai rimtas kosulys kad blogiau nebūtų, tai be antibiotiku neapseisiu :katyte: be to reikia sveikti ir i darba, tai sakau dabar ir aš ir vaiaks sedim ant vaistu.. oj tos lygos.

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.