Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Tai paidedas kiekis liaukocitu ir rodo uzdegima. Tai dabar gerk tik daug daug skysciu, kad greiciau pasveiktum :katyte: :unsure:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aha taip ir darau jau i tuos skysčius žiūreėti negaliu :katyte: bet.. reikia. Va šiandien likom dviese su mažaja :unsure: vyras išeigines turi tai išvažiavo žuvauti, karaliaujam dviese.

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerk kokia nors labai skania arbata :unsure: kad neatsibostu :) pasilepink :katyte:

O vyras zvejot megejas? Parveza zuvu ar pagaves paleidzia?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriu arbatu visokiu pripirkus ir naturaliu savu iš žolialiu ir taip. Vyras žuvauja, išpirkes leidimą ir varo :katyte: ka pagauna atveža, aišku mažiukus paleidžia, tai galima sakyti valgom tik vyro pagauta žuvį :)vasara mėgėjas padžiovinti

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas. O aš ir viena su Dariuku: jis miega, o aš tinginiauju, kol galiu. Vyras darbe, dukra mokykloj.

Žvaigždute, pasistenk kiek tik galima pabūt gryname ore, žinok tai tikrai padeda. Neseniai mūsų šeimyna ir persirgo. Aš net be "pypkės" negalėjau, nes jau buvo labai blogai. O ir mažiukas sirgo, tai kasdien po keliolika minučių pabūdavom lauke ir tai pagreitino gijimą.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niu va ir vakaras, mergaičiukes ar jus isivaizduojat su mažajau nuejom pietu miego nuo puse triju ir tik neseniai atsikelem :katyte: oj ka nakti darisim :unsure:

JuuuRaaa ačiukas tau :)

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas, prisijungiu su kava,kas kompanija palaikis? Kaip sekas, kaip nuotaikos? Laukiu laukiu kompanijos :katyte:

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba :unsure:

Prisijungiu. :katyte:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai smagu, o tai viena čia :unsure: va žiuriu pakartojima Žvaigždžiu duetu :) keista bet mažoji vėl vakar karsčiavo, gal tie antibiotikai nepadeda, keista man kad ta temperatūra nepraeina, einam šiandien pas pediatra žiuresim ka pasakis :katyte:

kaip nuotaika Kicule?

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū gera nuotaika :unsure:

O kiek dienu geriate antibiotikus? Dažniausiai suveikia jie ant trečios paros :katyte:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuo pirmadienio geriam, tai dar iki antradienio vakaro buvo uzvakar nebuvo o vakar vėl pakilo, tai man keistai kažkaip... taip mums niekada nebuvo, o ir antibiotikus mes šitos pirma karta geriam,.

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano mergaitėm buvo taip...Tiesiog antibiotikas netiko ir nebuvo jokio poveikio. Paskui teko dar savaitė kitus gerti :unsure:

Sveikatytės tavo mažulkai :katyte:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.