Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Labas rytas, :flowers: niu va ir pirmadienis, išeigines praejo greit ir su darbais, mažoji jau sveiksta,vis gi galvoju,kad temperatūra buvo nuo dantuku, tik keista kad pas ja digsta dar 4 dantukai. Kažkaip manau kad anstoka..

Visiem geros dienos, :flowers: ir geros nuotaikos

cafe-7060131-300x300.jpg

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labukas :flowers:

įdomia dienele tyrėjau :)

Žvaigždute, labai skirtingai digta tie dantukai ...Mano Livija galima sakyti nesenai pradėjo :flowers: Nors praeita sav., septyni metukai suejo :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas, visiem, Kicule niu lauksim ir mes :flowers: o ant mano stalo du sumuštiniai ir kava. Reikia sumastyti kuom užsiimti šia diena, mes jau sveikstam tai viskas super,man vis dar šonas paskauda tai jau rytoj kai eisim pas daktare tai ir nueisiu nes nete skačiau visko gali būti nuo rimtu dalyku iki nerimtu. Niu ka mielos mano linkiu jums tik geros dienos ir geru emociju :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos mergaitės :flowers:

Aš jau namie, vakar išrašė :flowers: tik dar antradienį reikės grįžti, vėl pakartos mini blokadą. O nuo rytojaus jau pradedu reabilitaciją, tai tikiuosi greit atsigausiu :)

Gero vakaro ir saldžių sapnelių :flowers:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas :rolleyes:

Užsikasusi per visus savo darbelius esu :rolleyes:

Gretutyte, mano viena draugė neperseniausiai darėsi išvaržos operaciją, tai visai kitu žmogumi dabar jaučiasi, tik tiek kad tas reabilitacinis laikotarpis sunkus, negalima sėdėti ir t.t. :rolleyes:

Dovanėlėflow9.gif

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas, niu kur pradingos virtualios drauges :rolleyes: geriu kavute, nuotaika ir sveikata super, :rolleyes: va jums po gelyte.

cvety-rasteniya-romashki-5086.jpg nors ne pavasaris..

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labas rytas :rolleyes:

Užsikasusi per visus savo darbelius esu :rolleyes:

Gretutyte, mano viena draugė neperseniausiai darėsi išvaržos operaciją, tai visai kitu žmogumi dabar jaučiasi, tik tiek kad tas reabilitacinis laikotarpis sunkus, negalima sėdėti ir t.t. :rolleyes:

Bijau aš operacijų, tas reabilitacinis laikotarpis tai iškentėti galima, bet baisu kad paskui tos išvaržos greit neatsinaujintų. Nors jau aš vis labiau bandau save nuteikti, kad jei dabartinė reabilitacija nepadės tai kaip chirurgas sakė galąsim peilius :flowers: O kiek jai laiko truko tas reabilitacinis laikotarpis?

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gretutyte ,po operacijos menuo laiko sanatorijos, ir dar trys menesiai nedarbingumas. Tada grupe :rolleyes: ir 60 proc nedarbingumas :rolleyes:

Dovanėlėflow9.gif

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oj tai tikrai dar nenoriu operacijos... Jau geriau taip bandysiu gydytis

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas mielosios, :rolleyes: užviriau sau kavos o supratau kad cukrus baiges :rolleyes:

Gretutyte žinok aš irgi labai bijočiau ir nenorečiau bet kaip yra taip, tau tik stiprybes, laikykis :rolleyes: Niu o ka aš, vakar buvom lauke oras fantastika, o paskui likusia dalys lovoje, tai pietu miegojom su mažaja tai televizoriu žiurejom, buvom pas daktara tai papraše jei yra galimybe neleisti dar i darželi nes vaikai labai serga niu tai ir neeisim. O pačiai jau jaučiu antradieni i darbuka :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas fainulkos :rolleyes:

:rolleyes:

Sergi? :rolleyes:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas mergytės :flowers:

kava_copyThumb_500x500.png

c593310f9f99.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.