Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Labas vakaras :mirksiukas:

Atnešu šampaniuko :flowers:

sampanas_px600.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labuciukas Fainuoliukes :mention: :) :flowers:

Per rausvą krištolinį taką

Su sauja meilės ir vilties,

Slapčia atejas Valentinas…

Tepildo troškimus širdies

Visas su meiles dienele................... :sird1: :sird1: :sird1:

Oi kiek vaisiu ,mergaites dekoju jums :flowers: :flowers: :flowers:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas, oj kaip smagu kaip pokalbiai vyksta, niu o pas mus tai nieko superinio. Nuo praeito antradienio mane pagulde i ligonine todėl ir prapuoliau,pradėjo skaudeti šonas kairysis tai nusiunte tirymus daryti. Tai va aptiko jog kairysis šonas nežymiai prasipletes yra, na todėl ir skauda tai paskire saugos režima, tai gerai kad atostogauju iki 22 dienos vat kaip sakoma ir poilsis.

Gimtadienis praejo tyliai ir ramiai nes nieko nenorejau, tik va gavau gera dovana nuo vyro :) keptuve Hot pen tiesa sakant tikrai geras daiktas :)

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jėtau laikykis, stiprybes tau ir sveik.

Man tai jau antra savaitė su nugara nekas, vaikštau į masažus kaip ir geriau, bet kai susuka tai nebėra kur dėtis ir gyvent nebesinori, bet kaip nors kovoju. :)

156f4d9f18b324e35ac994dd3fe216a791.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labutis, fainuoles ;) Su praejusia Valentino diena jus visas :) tikiuosi atsventet romantiskai :victory:

Svajokle84, sveikute prisijungusi :) Malonu matyti naujas nares ir prapuolusias senbuves :flowers: Sveikateles visoms :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man tai jau antra savaitė su nugara nekas, vaikštau į masažus kaip ir geriau, bet kai susuka tai nebėra kur dėtis ir gyvent nebesinori, bet kaip nors kovoju. :)

Oi koks pažįstamas jausmas. Turėjau labai didelių bėdų su nugara. Ir masažą ėjau, ir tepliojau su tepalais visokiais...Nenoriu varyti reklamos, bet mano skausmai baigėsi, kai nusipirkom dormeo čiužinį.Rimtai.Dabar jau pamiršau skausmą.

Tiesa, laba diena... :)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos mergaitės :flowers:

Sveikatėlės ligoniukam :flowers:

O aš tai šiandien labai laiminga, buvau klinikose darytis blokados, bet išvengiau jos :) pakalbėjom su gydytojų kad tikrai geriau jaučiuosi, tai dabar turiu stebėt skausmus, nes jei po mėnesio bus negerai tada jau laukia pilna blokada :) bet kol kas galiu tik pasidžiaugti kad tikrai daug geriau :)

O ir šiaip pradedu džiaugtis gyvenimu :) Daug planų ir jie po biški pildosi :)

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Smagu, Gretutyte...

O kas tai yra-blokada? Skauda?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.