Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Blokada kai į stuburą suleidžia vaistus, taip blokuoja skausmą ilgam.

O kuriam laikui? :) Vat pirmąkart sužinojau apie tai...Ir tikrai nesijaučia nieko?

Laba diena...

Šalta...bet smagu,kad nors saulytė šviečia... :)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O kuriam laikui? :) Vat pirmąkart sužinojau apie tai...Ir tikrai nesijaučia nieko?

Laba diena...

Šalta...bet smagu,kad nors saulytė šviečia... :)

Man sakė kad maždaug apie pusę metų, bet gi kiekvienas organizmas priema skirtingai. Man leido tris kartus tuos vaistus, tai dabar galiu pasakyti kad tikrai daug geriau nei buvo ankščiau. Nedingo visiškai skausmas, bet su tokiu koks yra dabar galiu ramiai gyventi. Pasižiūrėk šitam psl http://www.skausmoklinika.lt/klinikos.html rasi daugiau informacijos. Bent jau aš manau kad tikrai verta pabandyti :) O jei nuspręsi eiti, galėsiu parekomenduoti viena gydytoją :D

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui už info... :)

Oi,tikiuosi niekada neprireiks, bet ką gali žinoti...Nors būsiu susipažinusi su naujienomis.

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai geriau neprireiktų, bet visko būna :)

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas mano Fainuličkos :)

Atnešu virtualios kavytės :)

020_coffee2.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutės kaip ta nedarbo dienelė?ką gero nuveikėt?:)mes tai buvom akropolį čili picoje pasedėjom ,picos pavalgėm atsigėrėm čili kavos dar pasivaikščiojom ir gryžom tai dienelė nuostabiai praėjusi :)

1.gif

94d2ba8b8caf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes tai nieko gero nenuveikėm, vyras šiandien dirba, o mes su vaiku trumpam buvom išėję pasivaikščioti ir viskas. Visą dieną baisiai galvą skauda :wacko:

Net nepasijuto išeiginė :doh: , ryt vėl į darbą, be to teks gi atidirbti ir šeštadienį...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po namus...prie tv...bandau mezginį naują pradėti,bet rezultato jokio,nes vis išardau...Taip jau man būna...Pakol gaunasi kaip noriu.

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila, bet aš nemoku megzti :D, aišku, kokį šaliką paprastutį gal ir numegzčiau, bet reikėtų labai prisiminti kaip :doh: kartais taip pagalvoju neblogai būtų mokėti, nusimegzčiau kokią lemenę ar kojines :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukasss. Kokie pasikeitimai, ar čia tik aš viena matau.? :sird:

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas :wub1:

Wauuuu, kokie pasikeitimai :sird: Man fainiau :wub1:

Tik nebematau "Ačiū" mygtuko :wub1:

Dovanėlėflow9.gif

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas,

Net nesupratau ar cia pataikiau ar ne :wub1:

Kaip fainiai, nauji namuciai, tik kazkodel puse veideliu nerodo man, bet cia mano kompas senukas tikriausia :sird:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.