Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Po biuletenio pirma diena darbe... :doh: Jėtau kaip ilgai darbo diena tęsėsi... :kadaryt:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O as nuo siandien turiu biuleteni, vaikas vel serga...

Sveikutes :kadaryt:

Ka veikinejat?

(nepykit kad nelietuviskom raidem rasau, kazkas paliko, negaliu perjungti i lietuviu kalba :doh:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas :kadaryt:

etaruj, ačiū už kavytė :flower::doh: Atrodo skaniai :D

Šindien ryte visuokiu emociju būvo...galva iki dabar sunki :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas fainulkos :kadaryt:

Etaruj ačiū už kavytę, labai noriu :flower:

Kicule, kas nutiko? :doh:

O aš neseniai grįžau po procedūrų, darausi masažus, mankštas, bei eletrinėm šukom mane šukuoja, tai pasišiaušė plaukai man :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutės

Kiculė o kas yra, ko nuo pat ryto be nuotaikos :doh:

O aš neseniai grįžau po procedūrų, darausi masažus, mankštas, bei eletrinėm šukom mane šukuoja, tai pasišiaušė plaukai man :flower:

O kas tai per procedūros tokios, kam reikalingos? :kadaryt:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutės

Kiculė o kas yra, ko nuo pat ryto be nuotaikos :doh:

O kas tai per procedūros tokios, kam reikalingos? :kadaryt:

Man pastoviai galvą skauda, tai neurologė nustatė, kad man kažkoks lėtinis kaklo raumenų įtempimas, tai vat skyrė masazus, mankštą kaklo raumenų tempimui ir tas elektrines šukas, su juom kai šukuoja ten treška galvoj viskas :flower:

Tai va žiūrėsim kas bus po visų tų procedūrų, nors kažkaip abejoju kad man padės, nes netaip seniai masazus dariausi, vistiek galvą skauda, kaip skaudėjo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pastoviai galvą skauda, tai neurologė nustatė, kad man kažkoks lėtinis kaklo raumenų įtempimas, tai vat skyrė masazus, mankštą kaklo raumenų tempimui ir tas elektrines šukas, su juom kai šukuoja ten treška galvoj viskas :flower:

Tai va žiūrėsim kas bus po visų tų procedūrų, nors kažkaip abejoju kad man padės, nes netaip seniai masazus dariausi, vistiek galvą skauda, kaip skaudėjo.

Tai ne viskas iš karto :kadaryt: žiūrėk mažu padės :doh: aš pirmą kartą girdžiu apie elektrines šukas :D bet ir dažnu galvos skausmu nesiskundžiu :(

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ne viskas iš karto :kadaryt: žiūrėk mažu padės :flower: aš pirmą kartą girdžiu apie elektrines šukas :doh: bet ir dažnu galvos skausmu nesiskundžiu :D

Na reik tikėtis, kad padės :( O apie šukas, aš irgi iki šiol nežinojau :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas Fainuličkos :flower:

Jau nuo seniau esu rašiusi kad mažuoji isterikuoja ...Jau kuri laika ramesne, šiandien ryte vėl užsivedė. Kai pradeda rekti, sparditis ir t.t. palieku ja vaiku kambarije ir sakau kad išeitu tada kada apsiramins. Būtent šis rekomenduotas metodas mums labai padėjo.

Skambutis į duris, atėjo kaimynė kuri gyvena aukštu aukščiau, sako atėjau pažiūrėti ks čia pas jus vyksta. Pakvėčiau užeiti. Sakau vaikas "ožiuojsi" ir tiek. Kaip tai ožiuojasi? Na sakau užeina tokie riekimai ir pan., Ji su kita kaimyne pasirodo jau kalbėjo, sakė kad neimanoma ir t.t. Jos įtaria kad čia vyksta smurtavimas ir t.t. Man net negera pasidarė :kadaryt: Sako aie kokius ožiukus kabame, ji du vaikus užaugino ir žino ka reiškia ožiukai ir pan.,

Mergičkos...Skaudu iki ašaru :doh: Išeidama kažka pasakė lik darykite išvadas ar kažka... Aš jas ir suprantu, gal ir aš bučiau nuejus , jei pastoviai kažkur vaikas riektu.Bet kai vaikas isteriškai riekia jos paprastai nenuraminsi...Psichologas patarė būtent ignoruoti tokias isterijas.

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas Fainuličkos :gele:

Jau nuo seniau esu rašiusi kad mažuoji isterikuoja ...Jau kuri laika ramesne, šiandien ryte vėl užsivedė. Kai pradeda rekti, sparditis ir t.t. palieku ja vaiku kambarije ir sakau kad išeitu tada kada apsiramins. Būtent šis rekomenduotas metodas mums labai padėjo.

Skambutis į duris, atėjo kaimynė kuri gyvena aukštu aukščiau, sako atėjau pažiūrėti ks čia pas jus vyksta. Pakvėčiau užeiti. Sakau vaikas "ožiuojsi" ir tiek. Kaip tai ožiuojasi? Na sakau užeina tokie riekimai ir pan., Ji su kita kaimyne pasirodo jau kalbėjo, sakė kad neimanoma ir t.t. Jos įtaria kad čia vyksta smurtavimas ir t.t. Man net negera pasidarė :lol: Sako aie kokius ožiukus kabame, ji du vaikus užaugino ir žino ka reiškia ožiukai ir pan.,

Mergičkos...Skaudu iki ašaru :unsure: Išeidama kažka pasakė lik darykite išvadas ar kažka... Aš jas ir suprantu, gal ir aš bučiau nuejus , jei pastoviai kažkur vaikas riektu.Bet kai vaikas isteriškai riekia jos paprastai nenuraminsi...Psichologas patarė būtent ignoruoti tokias isterijas.

O kiek tavo mergytei metukų dabar? Maniškiui tai būdavo tokie isterijos priepuoliai, nuo 2 iki 3 metukų.

Užjaučiu tave, pilnai suprantu kaip tu dabar jautiesi ir žinau kaip tau sunku :super: Nu bet kaimynės pas tave :blink: :blink: :fool: Pas mus už sienos dažnai vaikas rėkia, bet net į galvą nešovė, kad ten vaiką muša ar ką, pati auginu vaiką, ir žinau kaip vaikams užeina isterijos priepuoliia, kad neina nuraminti. Paprasčiausiai manau toks amžius reikia palaukti kol vaikas išaugs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar 3,5m Žinau kad reikia išlaukti, buvom pas vaiku psihologa. Žinai kai ateina pas tave į namus tiesiai su kaltinimais.

Aj...nesinori ir šnekėti.Stengios pamiršti :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.