Pereiti prie turinio
kicule

Kepam duona

Rekomenduojami pranešimai

Rokoko,o su salikliu nebandei kepti?


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne su salyklu neteko dar, nors receptų mačiau. Aš taip įsivaizduoju, kad tada duona bus panašesnė į pirktinę.Dabar man labai skanu su raugu ir daug sėklų. Dar nenusibodo. Nė baltos duonelės nebenoriu.


smailikai_com_15_64.gif

 

21312065_6e313476f01c.gif

 

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne su salyklu neteko dar, nors receptų mačiau. Aš taip įsivaizduoju, kad tada duona bus panašesnė į pirktinę.Dabar man labai skanu su raugu ir daug sėklų. Dar nenusibodo. Nė baltos duonelės nebenoriu.

 

o kaip tu rauga darai?


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsiprašau, kad nepastebėjau klausimo. http://www.jovita.lt/index.php?/Juoda-namine-duona.html Čia rašo labai jau sudėtingai, bet iš foto, tai duona ir panaši į tikrą naminę duoną.

 

http://www.mamyciuklubas.lt/receptai/namine-duona-su-raugu čia labai viskas aiškiai ir suprantamai. Galima internete ir daugiau visko rasti. Yra MALSENOS puslapis, ten neblogai api tuos duonos reikalus rašo.

Aš raugo gavau iš draugės, vakar kaimynė pasiūlė. Nežinau, kur tu gyveni, bet Lietuvoj dabar dažna namuose kepa duoną ir raugo turi. Tik reikia klausinėti, jei užsieny, tai ko gero sunkiau. Tada reikia bandyti pačiai užsiauginti tą raugą.


smailikai_com_15_64.gif

 

21312065_6e313476f01c.gif

 

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va koki paprasta rauga radau:

 

100 g vandens ir 100 g rupių ruginių miltų

ir taip kasdien 4 dienas


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip. Ten antroj nuorodoj atrodo ir yra lygiai taip pat parodyta. Viskas kas gerai, nėra labai sudėtinga. O po to kai kepti jau užsimaišai su tuo raugu, prieš kepant nusiimi kokius 3 šaukštus tešlos ir pasidedi šaldytuve. Stiklainiuke ar dubenėly uždengtam. Laikai iki kito kepimo. Ir taip visą laiką. Turėsi ir duonos ir raugo.


smailikai_com_15_64.gif

 

21312065_6e313476f01c.gif

 

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei 4 dienas po 100g dadeti,tai daug cia iseis to raugo. O kiek galima laikyti ta rauga saldituve? nes kasdien tai tikrai nekepsiu duonyte,nu kokius 1-2 kartus i savaite,nes as beveik viena duona ir valgau.


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Brangute, tu paskaityk va čia, labai aiškiai ir paprastai išaiškimta. Ir kiekiai mažesni. Netingėk, atsiversk: http://www.mamyciukl...-duona-su-raugu . Tikrai suprasi. Pusę nuimi ir pasilieki, su kita puse makaluoji tešlą. Laikyti galima 2 savaites šaldytuve. Sekmės.


smailikai_com_15_64.gif

 

21312065_6e313476f01c.gif

 

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Brangute, tu paskaityk va čia, labai aiškiai ir paprastai išaiškimta. Ir kiekiai mažesni. Netingėk, atsiversk: http://www.mamyciukl...-duona-su-raugu . Tikrai suprasi. Pusę nuimi ir pasilieki, su kita puse makaluoji tešlą. Laikyti galima 2 savaites šaldytuve. Sekmės.

 

neatsidaro. :flowers:


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsiprašau, kažkur galūnė nukrito ir nepastebėjau: http://www.mamyciuklubas.lt/receptai/namine-duona-su-raugu


smailikai_com_15_64.gif

 

21312065_6e313476f01c.gif

 

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Keista, kai tikrinau, atsidarinėjo, o dabar ir man nebeatidaro. http://www.mamyciuklubas.lt/receptai/namine-duona-su-raugu dabar nurašiau pilną nuorodą. Gal rasi.


smailikai_com_15_64.gif

 

21312065_6e313476f01c.gif

 

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Keista, kai tikrinau, atsidarinėjo, o dabar ir man nebeatidaro. http://www.mamyciuklubas.lt/receptai/namine-duona-su-raugu dabar nurašiau pilną nuorodą. Gal rasi.

 

aciu.

 

 

Sąstingio laikų batonas

 

f7e4c23cf216.jpg

 

- 1,75 a.š. sausų mielių;

- 500 g miltų;

- 1,5 v.š. cukraus;

- 1,2 a.š. druskos;

- 40 g sviesto;

- 260 ml vandens.

 

- trynys,

- aliejus


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.