Pereiti prie turinio
Pajure

Uspakicho diplomas

Rekomenduojami pranešimai

Ie?ko to diplomo,ir neranda.Ir niekas originalo nemate.Kai neasileido prokuroro,viena pa?astama pasake-matai,tokie galingi,o nesugebejo arodymo paruo?ti,kad jis ten mokesi.O televizines paie?kos tarnybos Uspaskicho bendrakursio ie?ko,tik atrodo,kol kas dar nerado.Gal kur podpolnai ir tokie ruo?iami,mokomi,kad po kiek laiko i?lasto a dienos ?viesa.Parodyto sumaketuotas nuotraukas,papasakoto,kaip bulbas studenti?kose talkose kase...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kaip visas tas reikalas baigesi? :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visas tas reikalas dar nesibaige. Rusija nebendradarbiauja, tad neai?ku ar jis i?tikro mokesi ten ar ne.

Man tai atrodo, kad kaip tik nesimoke, nes jeigu buto mok?sis, tai negi Rusija taip trukdyto tyrimui, kuris jo tautybes ?mogui padeto bent dalinai susigra?int reputacija? Nors ka?in ar dabar kas ir patiketo, kad tas diplomas tikras, per tiek laiko galima visus dokumentus paruo?t, reikiamus liudytojus surast ir t.t.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visas tas reikalas dar nesibaige. Rusija nebendradarbiauja, tad neai?ku ar jis i?tikro mokesi ten ar ne.

Man tai atrodo, kad kaip tik nesimoke, nes jeigu buto mok?sis, tai negi Rusija taip trukdyto tyrimui, kuris jo tautybes ?mogui padeto bent dalinai susigra?int reputacija? Nors ka?in ar dabar kas ir patiketo, kad tas diplomas tikras, per tiek laiko galima visus dokumentus paruo?t, reikiamus liudytojus surast ir t.t.

man tik smalsu o kas nuo to pasikeis jei ir is tikruju tas diplomas ir egzistuoja? kuo jis toks varbus? :closedeyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiksliai tai ne?inau, bet lygtais jei to diplomo nera, tai buto ka?kas tokio kaip 'melagingos informacijos pateikimas', kas u?traukia baud?iamaja atsakomyb?. Juk jis, tai, kad yra baig?s ta mokykla yra para??s anketoj, kur a seimo rinkimuose reikejo ir ka?in ar jis buto tap?s ministru jei netureto auk?tojo i?silavinimo. Jei arodys, kad jis apgavikas gali nekaip baigtis :closedeyes:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man tai atrodo,kad jis apgavikas.jei butu turejes ta diploma,tai seniai butu parodes.. ir viskas butu isiaiskeje jau seniau:hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kai pagalvoji juk dauguma taip daro :closedeyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bet kai pagalvoji juk dauguma taip daro  :closedeyes:

Na labai tikiuosi, kad ne dauguma...o jei jau padarai ka?ka tokio, tai bent pasistenk, kad tai nei?ai?keto :wink:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ir dauguma,bet ne viskas isaiskeja.nors pagalvojus anksciau ar veliau isaiskes viskas :closedeyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man visai nesvarbu ar su diplomu ar be jo-svarbiausia kad butu zmones.o ta valstybe ir valdancioji galia-tik ir iesko priekabio prie normaliu zmoniu-man patinka uspaskixas ir as visada uz ji balsavau.paksa pasalino,o juk viskas daroma su pinigu pagalba.kas nekal;tas ta uzgriauna ir uzspaudzia pinigais....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o man visai nesvarbu ar su diplomu ar be jo-svarbiausia kad butu zmones.o ta valstybe ir valdancioji galia-tik ir iesko priekabio prie normaliu zmoniu-man patinka uspaskixas ir as visada uz ji balsavau.paksa pasalino,o juk viskas daroma su pinigu pagalba.kas nekal;tas ta uzgriauna ir uzspaudzia pinigais....
Jo. Logika gelezine :grin: Dar drisiu paklaust, kuo tau imponoja Uspaskichas, kaip politikas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jo. Logika gelezine :grin: Dar drisiu paklaust, kuo tau imponoja Uspaskichas, kaip politikas?

as siuo metu esu ne lietuvoje tad dabartines situacijos politikoje nezinau,bet kai buvau joje tai jis man pasirode zmoniskiausias is visu politiku.visi ji puola todel kad jisai nelietuvis,as pati esu ne lietuve,tai ka vadinasi uz kita tautybe reika zlugdyti zmones????kuom tau nepatinka mano logika? :hm: juk kiekvienas zmogus turi laisve i savo nuomones issakyma-ar ne taip?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.