Pereiti prie turinio
kicule

Fainuoliu susibūrimo vieta

Rekomenduojami pranešimai

va ir aš galvoju,kad reiktų šiemet iki Grūto palėkt...vaikams prasilakstyt ;)

Ką gero matėt?O tau dar teko patirt tuos laikus? :hm: Tikriausiai nebe...

Labai smagu ten, grynas oras, daug gyvūnų. Tik šiek tiek nusivyliau, kai buvau jame maža, jis man atrodo labai didelis, o vakar kai viską apėjom likau nesupratus kodėl tiek nedaug :D paskui ir suvokiau kad mažam vaikui vaizdas visai kitoks :) O šiaip tai tikrai ten smagu, ir statulas apžiūrėjom, ir gyvūnų daug matėm, labai povai sužavėjo, ir pasisusop :))

Dar šalia Grūto parko yra Girios aidas, labai graži sodyba, medinių statulėlių yra :)

Druskininkuose su vandens dviračiais važinėjom :) labai daug įspūdžių :)

Gimiau aš dar tais laikais, bet trumpai :)

O kitą savaitgalį mūsų jau laukia Juodkrantė ir Nida :coffee:

4ba23bff1b2b.jpg

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip fainiai, Gretutytė jau atidarė kelionių vasarą. Tuoj ir visos kitos pradės važinėti pirmyn ir atgal. Geras dalykas ta vasara. Kad ir trumputė, bet mes mokam visur pabūti, viską padaryti ir visais pasirūpinti šiltuoju metų laiku.

GERO VĖJO, FAINUOLĖS! GRĮŽKIT ĮNAMUS IR JUNKITĖS ČIA!

3m_2_2.jpg

JŪS LAUKIAMOS!

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutės. Visos užsiėmę, orai atšilę, laiko vis mažiau lieka prisėsti prie kompiuterio. Aš prasirgau savaitėlę, buvo angina, tai kankinausi nesmagiai. Vaikai auga kaip ant mielių, mažiukui tuoj pusė metukų, apdovanojo mus pirmu dantuku. Dukra eina į mokyklą, dabar bus savaitėlė atostogų, tai kad tik būtų šiltesni orai, tai gal kur nors ir išeitume. Labai laukiu jau mūsų atostogų Lietuvoje. Iki jų beliko kiek daugiau nei mėnuo.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo :coffee: Gretutytė jau atidarė kelionių sezoną...Smagių įspūdžių...

O mano pana atidarė maudynių sezoną-į Nerį įkrito...Dabar juokas ima,bet tada linksma nebuvo...Svarbu,kad labai neišsigando ir nesusirgo...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O taip atidariau jau sezoną, bet jau reikia man poilsio. Pervargstu ne kiek nuo mokslų, kiek nuo streso. Na bet verta pastresuot, nes jau tuoj gausiu diplomą :coffee:

Zmonike, gerai kad viskas gerai baigėsi, kaip čia taip gavosi?

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:coffee: LABAS

O man tai sunki nuotaika ant pečių ir nežinau kodėl. Ko gero apkaltinsiu orą, nes man toks gūsingas ir nepastovus klimatas įvaro jausmų nepastovumą. Nebežinau ką veikti, kur eiti, ką nusitverti.

Kad jums taip nenutiktų - nekreipkit dėmesio į visa tai. Neprisigerkit kitų nuoskaudų ir bėdų, negalvokit apie viską - kaip apie blogį.

Linkiu geros dienos Skanių pavakarių ir puikios nuotaikos.

img_7843.jpg

smailikai_com_15_64.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O taip atidariau jau sezoną, bet jau reikia man poilsio. Pervargstu ne kiek nuo mokslų, kiek nuo streso. Na bet verta pastresuot, nes jau tuoj gausiu diplomą :victory:

Zmonike, gerai kad viskas gerai baigėsi, kaip čia taip gavosi?

Gi maniškei negalioja žodis "negalima"...Pati turi išbandyti viską.Vaikščiojo arti ir paslydo...Maklynė ten.Įklimpo, atsistoti nebegali,o dar srovė nešt pradėjo.Vyras su rūbais šoko,ištraukė jau po poros gurkšnių...Svarbu,kad viskas gerai...Toks jau trečias kartas,kai nukrenta ir nebegali atsistoti...Ir niekaip nepasimoko...

Vėjas...vėjelis...Pilna burna plaukų, akys smėlio... :lol: Bet vėliau jau šilumėlę žada... ;)

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokio amžiaus tavo mergina? ;)

Aš irgi maža tokia pat buvau, sakydavo kad ne o aš vis tiek savo. Tai kaime buvau su visu dviračiu į upelį nuo tiltuko įlėkus :victory: kai prisimenu tai labai juokas ima. Bet gi tikrai reikėjo išbandyti :lol:

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniškei 5 suėjo balandį...Atamanė...

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rytoj jau penktadienis. Vėl šeimos bursis draugėn savaitgaliui. Gretutytė keliaus. Žmonikė su savo komanda ir sugalvos kažką naudingo ir smagaus. Kiculė labai daug dirba, jei reikia pailsėti, pabūti su mylimais žmonėm. Ir visos kitos skubės virti savaitgalio pietus, gal Alacka vaikams pyragą iškeps? :lol: :victory:

Prasideda vasara, tai ir nerkim į jos kvepiantį ir šiltą glėbį, traukim į gamtą, prie upių, ežerų, jūros ir į kitas šalis pavažiuokim.

Dirbot visus metus - metas atsipųsti. G E R O S A V A I T G L I O!

6093.jpg

smailikai_com_15_64.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos merginos :victory:

Kicule o kokiame salone tu dirbi kaune?

rokoko iš pradžių nesupratau kas ten pas tave per avataras :lol:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rytoj jau penktadienis. Vėl šeimos bursis draugėn savaitgaliui. Gretutytė keliaus. Žmonikė su savo komanda ir sugalvos kažką naudingo ir smagaus. Kiculė labai daug dirba, jei reikia pailsėti, pabūti su mylimais žmonėm. Ir visos kitos skubės virti savaitgalio pietus, gal Alacka vaikams pyragą iškeps? ;) :victory:

o ką rokoko veiks? :lol:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.