Pereiti prie turinio
kicule

Fainuoliu susibūrimo vieta

Rekomenduojami pranešimai

Rokoko važiuos į kaimą, gal paravės darže kokią ežią, gal kiaušinienę su kumpiu keps, gal prie tvenkinio sėdės ir į varles žiūrės :victory:

Neaišku koks oras bus, jei rimtai. Jis pakoreguos viską. Norėčia su dviračiais prasilėkti, bet ne per lietų.

24.jpg

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiaušinienė su salotom, ridikėliais iš šiltnamio...Hmmmm... :victory: Vakar valgiau...bet ir šiandien būtų gerai...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip skaniai atrodo :lol: nors paskutiniu metu man viskas labai skaniai atrodo, kuo daugiau mokausi tuo labiau nenustoju valgyt :victory:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas...

Savaitgalis... :victory:

Gerų emocijų... :lol:

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas Fainulkos :victory:

1221944867kofe.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutės, viskas apvirto aukštyn kojom. Vakar grįžo dukra trumpam, o šiandien jau išvažiavo. Jai sesija, irgi reikia pasiskaitinėti. Tai dar valgyt spėjau pagaminti įsidėjimui. Kaip gerai, kad nebėra daugiau studentų šeimoje. Nors dar tik pirmą kursą užbaigs, bet visvien gerai. Du mokslus jau baigė.

Todėl, kol viskas gaminosi, pasileidau visu garsu muziką ir nusivaliau kelis langus. Po lietaus, ne taip greit apdulkės. Kai dirbu tokius darbus, plyšta nuo garso visas namas, praeiviai net atsisukinėja - o man smagu, aš gi dirbu su trenksmu. Sąlyga: kad nieko tuo metu namie nebūtų, nes tuoj puola reguliuoti visus mygtukus. O šiandien ir buvau viena, bet visai ne vieniša :victory:

Kol išlydėjau dukrytę, jau ir debesų prisirinko. Ko gero su dviračiu nebeišvažiuosiu. Vėl lis. Visą naktį pliušijo.

Dabar eisiu į lauko vazoną kokį kvietkelį pasodinsiu, nes kambary jau nusibodo trintis.

3929235_Afq2pB.jpeg

Keistas kol kas tas savaitgalis, bet ryt sekmadienis.

GERO ŪPO JUMS RYTOJ.

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba ;)

Oj rokoko, kaip patinka man tavo pasisakimus skaityti :victory: Taip fainai viska papasakoji :D

Tai išviso trys vaikučius turi?

Kažkaip praleidus buvau :lol:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia ilga diena... :unsure:

Sėdim namie, į sodą nevažiavom...Vyro nėr...Vaikai veiklos nesusiranda...Ką pasiūlau-netinka :mellow: Į lauką išeina-grįžta verkdami...Nežinau,ar tik mano kliūna(greičiausiai,kad ne), bet pastoviai kas nutinka...Tai nedavus riedlentės-ranką nudilgina,tai šiaip sau apverčia paspirtuką ir į pilvą trenkia,tai spyria...Nori jie į lauką,bet man tada stresas.Arba sėdžiu virtuvėj ir stebiu arba lakstau pirmyn-atgal...Mane siutina tai,kad negaliu ramiai išleisti vaiko.Mane siutina,kad bet kas gali prieiti ir jį nuskriausti.Mane siutina,kad grįžę iš lauko,atsineša tooookį žodyną...

Gal rytoj bus geresnė diena....

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmonike, mano diena ne ka geresne...įvairiu emociju buvo :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmonike, mano diena ne ka geresne...įvairiu emociju buvo :unsure:

Kas pas jus? Tikėkimės šiandien bus geriau.

Sveikutės...

Ir vėl lija...Vis tiek maniškiai išvarė į krūmus vytelių pomidorams parišti ieškoti...O aš per daug ir nesipriešinau :mellow: :lol: Sėdžiu tyloje... :)

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labutis, fainuoles :mellow: Senokai jau cia berasiau...Smagu, kad visur gyvenimas ir toliau teka savo vaga..Tikiuosi visos laikotes gerai :) Rokoko, zaviuosi tavo pozityvumu, tavo parasymai mane visuomet ikvepia :sird: ..

Man irgi reikia susigriebti, siandien galutinai nusprendziau keisti savo poziuri i gyvenima, atsikratyti blogu, slegianciu minciu, atsikratyti nuoskaudu bagazo, kuris taip slegia sirdi, kad darosi sunku kvepuoti...Esu ant skyrybu slenkscio, kur nenoriu buti, nelinkiu to net blogiausiam priesui...Bet turiu is visu jegu stengtis, kad issaugotumem tai, kas yra brangiausia..o jei to nepakaks, tuomet zinosiu, kad bent jau atidaviau viska, ka galejau sioje situacijoje...kad ir kaip skaudu butu...

Laikykites, mergaites, nepasiduokite blogoms mintims, Dievas mano liudininkas, kaip as stengiuosi kovoti su jomis..Tad ir jums linkiu stiprybes ir vidines ramybes, kad ir kokios smulkmenos ar didesni dalykai jums neleistu dziaugtis gyvenimu :sird: :sird: :sird: Tai berasant semiuosi stiprybes zinodama, kad sie zodziai galbut kam nors pades, galbut pakeis kazkieno gyvenima i geraja puse, taip kaip man padeda pozityvus Rokoko zodziai :unsure: Aciu jums visoms uz tai, kad esate, nors ir retokai cia bendrauju paskutiniu metu, bet sis forumas ir jus man padejote labai daug...kartais tiesiog mazais dalykais, kaip pasigedimu, uzuojautos zodziu ar tiesiog zinojimu, kad esi vertinama cia, siam mazam, bet kupinam silumos ratelyje, visa tai turejo didele itaka...Tad aciu jums is visos sirdies :sird:

Atsisveikinti kol kas nenoriu, galbut pavyks cia dar kartais uzsukti, bet dabar turiu visa demesi sutelkti savo seimai, kuria vis dar tikiuosi issaugoti...Laikykites fainuoles, mylekite ir bukite mylimos :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole,nors nepažystu jūsų šeimos, nežinau kokios pas jus aplinkybės, bet labai skaudu girdėti kai žmonės skiriasi :) , ypač kai šeimoje yra vaikų :sird:. Tad išvisos širdies linkiu tau stiprybės, didelės kantrybės ir tikiuosi jūs išsaugosit šeimą :mellow: :unsure: :lol: Laikykis :sird:

Man jau senai laikas keisti požiūrį į gyvenimą, nepasiduoti blogai nuotaikai, atsikratytį blogų minčių, bet man neišeina... Nežinau, ar aš pervargus ar kas, pati nesuprantu kas man yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.