Pereiti prie turinio
kicule

Fainuoliu susibūrimo vieta

Rekomenduojami pranešimai

Nicole, stiprybės,kantrybės ir protingo sprendimo... :mellow:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu labai, Dory ir Zmonike :mellow: Labai tai vertinu :unsure: Kartais nepastebime savo negatyvumo, kai rutina uzgozia gyvenima ir tuomet jauti, jog turi teise buti pavargus, buti irzli, buti nepakanti aplinkai ir aplinkiniams..Prarandame gyvenimo dziaugsma leisdami smukmenoms kontroliuoti musu nuotaikas, pamirstame, o galbut kartais net ignoruojame svarbiausius dalykus, nes galvojame, kad jie visuomet bus ten, kur yra dabar. Bet laikas parodo, kad negali buti savanaudziu, kad gyvenimas gali pasisukti tokia kryptim, kai pamatai, jog brangiausi dalykai pamazu tolsta ir isnyksta. Man padeda, kai perskaitau gera knyga, ar paziuriu filma, kur parodoma, kaip reikia vertinti siandiena ir gyventi lyg tai butu paskutine tavo gyvenimo diena. Bet kartais ir to neuztenka...Tad nusprendziau pradeti kalti sau i galva tik geras mintis ir stengtis vengti nerimo ir blogu minciu. Uzsivesk zurnaliuka ir surasyk visas negatyvias mintis kiekviena diena, tuomet pradek jas keisti pozityviom, stenkis surasti kazka gero kiekvienoje situacijoje ir gyvenimas turetu pagereti. Nera lengva man visa tai rasyti, nes paciai reikia labai daug dirbti sioje srityje. Bet kai zinai, kad tavo gyvenimas ir ateitis priklauso nuo taves, tuomet atsiranda valia ir noras pasikeisti i gera. Buk stipri, Dory :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole laikykis, stiprybės tau :mellow:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, tas savaitgalis nieko gero nuo pat pradžių nežadėjo. Ateinu čia, randu krūvą naujienų. Jos tokios - kaip tie debesys šiom dienom - tokios sunkios, tarsi švininės būtų.

Aš nežinau, kaip jausčiausi aš, jei mano santuoka imtų trupėti ir skilinėti. Tikrai neįsivaizduoju. Ko gero būtų trauma jausmui, pojūčiui, galų gale mano savimeilei. Tačiau tikrai žinau, kad ir aš daryčiau viską, kad kaip nors išlaikyti tai, kas per tiek metų buvo sukurta. Ar tai įmanoma? Taip. Viskas įmanoma. Perlipant per savo įsitikinimus, tuštybę ir galvojant apie šeimą - vyksta stebuklai. Po tokių supurtymų abu žmonės ima kitaip vertinti tai ką jau turi. Pasikeičia mąstymo kampas, atsiveria trečioji akis.

Miela Nicole, tu labai žinai ką darai ir ką turi daryti. Linkiu, kad viskas pavyktų. Tavo mintys tokios aiškios ir išfiltruotos, kad tereikia trupučio sekmės ir pakalnės . Na dar gero vėjo, tada viskas susidėliotų į savo vietas, viskas būtų teisingai. Tegu susidėlioja tavo gyvenimo stikliukai - kaip ta vaikiška mozaika (ar teleskopas) nu kur vaikai žiūri, o ten vartosi toks gražus grožis. Tai va, tikiu kad taip ir bus.

Jei žmogus pastoviai save užprogramuoja gerai, teisingai - tai jis tą ir gaus. Čia jau faktas.

Na o šiaip tai mielosios - jūs visos pavargę. Jau laikas susigriebti ir pailsėti. Blogai jums - blogai ir visiems kitiems, kurie šalia jūsų.

Taip, visi žinom, kad reikia galvoti tik apie gerą, gražų ir teisingą... bet kai reikia plėšytis per kelis darbus, arba dirbti nenormuotą darbo dieną - tada užpuola nuovargis, išsekimas ir galų gale atsėlina kažkokia paika neviltis, baimė, irzlumas ir net pyktis dėl visko.

Būkit malonios, pagalvokit, ar negalit kitaip sutvarkyti savo reikalų, buities, kad liktų jums laisvo laiko dėl pačios savęs. Pagalvokit.

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas mano mylimos Fainulkos :flower:

Nicole, iš visos širdies linkiiu kad noras kurie tavo širdelije išsipildytu. Kad viskas pas tave butu gerai :D Priimk ši šilta linkėjima nuo manes.

Jei žmogus pastoviai save užprogramuoja gerai, teisingai - tai jis tą ir gaus. Čia jau faktas.

Pritariu :D

Gyvenimas yra gražus :doh:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labas rytelis nuotaika puiki :flower: saulėta diena o ir tokia diena man viena metuose :super:llaime:mažių nuvežiau į darželį pati eisiu tvarkytis :D tik negerumas gerklę skauda,nusipirkau vaistų sakau gal ne isisirgsiu :doh: :D

1.gif

94d2ba8b8caf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos mergaitės :flower:

Nicole, stiprybės tau, tikiu kad viskas susitvarkys :doh:

O mes labai puikiai praleidom savaitgalį, ir Nidos festivalyje buvom, ir visą naktį prie jūros praleidom laužą susikūrę, emocijos virto per kraštus, ir juoko ir ašarų, buvo visko, bet savaitgalis iš ties puikus :D Po tokių savaitgalių dar labiau pradedi vertinti draugus, kokie jie yra brangūs :D

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką aš planavau Gretutytei :flower::doh: tai ji taip ir padarė. Kaip faina, tokie gražūs įspūdžiai. Baltai pavydžiu.

Linkiu jums mergaitės tik geros, darbingos ir sėkmingos savaitėlės. Nepraraskit vilties ir galvokit apie gražius dalykus.

Mes gražios, lieknos, be galo protingos ir žavios.

Gretutyte, ar taip panašiai buvo naktį prie jūros:

saulelydis-nida.jpg

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutes fainuoliukes :doh:

Senai buvau uzsukusi, bet kazkaip vis pralekiu paskaitau ka nors o parasyti nebelieka kada :flower:

Buvau vos ne menesiui isvykus pas sese ir mama. Padariau siurpriza :)

Zinojo kad atvykstu tik dukterecia. Nuskridau per sese gimtadieni. Iejau i namus su roziu puokste ir dainuodama "su gimimo diena" tai isivaizduokit sese reakcija :D

Paskui lygiai taip pat is sese nuskridau pas mama, ant mamos jubiliejaus. Su mama susitikom kieme, ji gryzo is koledzo, o as islipau is taxi tuo metu.

zodziu apturejau superines atostogas, kurios kaip ir visi geri dalykai per greitai baigesi. O dabar vel sesija. Gyvenu beveik visa laika vilniuje. Ir gyvensiu dar iki birzelio galo. Va tik sia savaite ilgeliau namuose pasibusiu :D

Na tiek trumpai apie mane jeigu dar tokia prisimenat :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Snapiuk, aišku kad prisiminame :flower: Kur gi tokios mergaitės neprisiminsi :doh:

Šaunuolė, tikiu kad siurprizas patiko :D Bet ir šokiruotos buvo sese ir mamytė :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

002332.jpg

Gero vakaro fainulkos :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas noretu pasmaguriauti karstu sokoladu kartu? :flower:

Hot-Chocolate_s4x3_lg.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.