Pereiti prie turinio
Pajure

Vėlyvi skambučiai

Rekomenduojami pranešimai

Kodel visi raso, kad 21.00 val. jau velu? Juk ir policija leidzia triuksmauti iki 22.00!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galima ir butina yra du skirtingi dalykai. Ne visi eina miegot pagal nustatytas vald?ios taisykles. 22 val, tai jau riba, kada net policija ki?asi jei triuk?maujama, eia gi kalba ne apie bendro pobud?io triuk?ma o apie skambinejima asmeni?kai asmeniui. Jei reikalas rimtas ir negali palaukt rydienos galima skambinti ir velai vakare, manau nieks neu?pyks, bet jei tik papliurpt, tai tikrai ne, o jei paskambinto

jei kas buna padaugines........

tai net ir budama labai kantri atskaityeiau toka morala :mad:

Asmeni?kai man 21 val visai ne velu, o mano mama jau seniai sapno karalystej, taigi jei kas paskambinto ir tekto ?neketis, tai greieiausiai ja pa?adineiau... man tokiu laiku da?niausiai emeila para?o ir a mobilo pamajakina :bigsmile:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisimenu, kai nedirbau, o auginau vaikus, labai pykdavau, kai kas paskambindavo ankseiau nei devinta ryto. O ir dabar sekmadieniais, kai miegam visi ilgai, ankstyvi skambueiai mane erzina... Esu miegale. :geda

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima ir butina yra du skirtingi dalykai. Ne visi eina miegot pagal nustatytas vald?ios taisykles. 22 val, tai jau riba, kada net policija ki?asi jei triuk?maujama, eia gi kalba ne apie bendro pobud?io triuk?ma o apie skambinejima asmeni?kai asmeniui. Jei reikalas rimtas ir negali palaukt rydienos galima skambinti ir velai vakare, manau nieks neu?pyks, bet jei tik papliurpt, tai tikrai ne, o jei paskambinto

tai net ir budama labai kantri atskaityeiau toka morala :mad:

Asmeni?kai man 21 val visai ne velu, o mano mama jau seniai sapno karalystej, taigi jei kas paskambinto ir tekto ?neketis, tai greieiausiai ja pa?adineiau... man tokiu laiku da?niausiai emeila para?o ir a mobilo pamajakina :grin:

Tai kam tada telefonas skirtas, majakams? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:mirksiukas: Nesu nusistacius laiko kad anksti arba velai siaip telefonu visada atsiliepiu kada be paskambintu,pati tai stengiuosi anksti ryte ir velai vakare netrugdyt...nebent esant svarbiam reikalui..

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as visai nepykstu kai skambina veliau nei po 21 val., net gi jei taupymo sumetimais, vadinasi zmogui reikia pakalbeti ar isspresti kazkokia problema. Artimiems draugams atsiliepiu bet kuriuo paros metu. :mirksiukas: As ir pati megstu naktimis paskambineti, zinoma ne visiems tai darau.....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai kam tada telefonas skirtas, majakams? :mirksiukas:

O tu ka nors ademiai skaitai ar tik permeti akim paskutina sakina ir replikuoji?

Eilinius reikalus galima diena spr?st.
Jei reikalas rimtas ir negali palaukt rydienos galima skambinti ir velai vakare, manau nieks neu?pyks, bet jei tik papliurpt, tai tikrai ne 

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu draug?,kuri megsta para?yti ?inut? ar paskambinti 23val. ar veliau.Man tai netrukdo,a? dar nemiegu,bet ji prikelia vaika... :doh Nesinori telefono laikyti kitame kambaryje.O jei kas tikrai svarbaus nutikto,negaleto man prisiskambinti.Gerai ,kad tie skambueiai nera da?ni... :hm:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O tu ka nors ademiai skaitai ar tik permeti akim paskutina sakina ir replikuoji?

as perskautau, visa, bet parasau savo nuomone apie tai, kas mane domina, ar uzduodu klausima apie tai. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai gali skambinti kada nori, visada atsiliepsiu :) ir net apsidziaugsiu... :clap:

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nieko pries...skambinkit man, kad ir vidurnakty.....

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai niekad neskambinu velai vakare.na tik mamai gal nes is anglijos pigesni skambuciai darbo dienom yra tik po 8vakaro-lietuvos laiku po 10vakaro,bet jinai nepyksta o atvirksciai laukia. o kitiems niekada neskambinau ir neskambinu velai.ir pati nekenciu kai skambina anksti ryte ir velai vakare. :mad:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.