Pereiti prie turinio
kicule

Kiekviena žmona nori žinot ...

Visa teisybė  

65 nariai prabalsavo

1. 1. Visa teisybė

• Taip. Aš noriu žinot jei mano vyras buvo pasukęs į šoną
      29
    • Jeigu ten yra kaip ir antras gyvenimas (antra šeima), vienkartinis toks vyro poelgis man nerupi.
      7
    • Mažiau žinai- geriau miegi!
      26
    • Kita…
      3

Rekomenduojami pranešimai

2 punktas, nors....

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aš tai gyvenu su tokiom mintim: "Akys nemato, širdies neskauda". O be to pletkais niekada nepatikėčiau kol pati nepamatyčiau.

As uz tai 100%, nenoreciau niekada to suzinoti, kam griauti seima jei jau praeitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi nenoreciau zinoti. Negaleciau atleisti ir pati save suesciau po to, kuom as bloga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk negalima buti atsakingai už vyro elgesį?...... taip ir aš neatsakau už jo -paklydimus ir nuodėmes ir tikrai neprisiimsiu kaltės dėl JO sprendimų. Nenoriu žinoti tik todėl, kad jis taptu menkas mano akyse ilgam - ir ko gero visam laikui....

Požiūris, kad neva 'abu sutuoktiniai yra atsakingi" už kažkurio neištikimybę- man nepriimtinas.

Anksčiau ar vėliau visi turėsim akistata su savo klaidomis...

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš aplamai gyvenu pagal posakį mažiau žino, ramiau miegą. Todėl ir aš tą punktą pažymėjau.

ir as siuo sukiu gyvenu :rolleyes:

:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau, kad dauguma moteru vis tiek nujaucia apie vyro neistikimybe, net jei jis nieko ir nesako. juk pasikeicia elgesys ir pan. tik ne visos nori pripazinti, kad taip yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Balsavau uz tai, kad maziau zinai, geriau miegi :bredis: Visa laika vyrui sakau, jai jau eini i sona, eik taip, kad nesuzinociau :lol: nes sitais dalykais nera ko didziuotis :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei TAI nutinka vieną sykį, dėl to ggailimasi, tai ne,nenorėčiau žinot, jau būk toks mielas yvenk su tuo pats ir grauškis vienas.bet jei tai kažkas rimčiau-tada noriu žinot, bet ir, iš paties lūpų,ne iš nuogirdų.........................

Kiekvieną sekundę tu gali atgimti. Kiekvieną sekundę galima nauja pradžia. Tai pasirinkimas. Tavo pasirinkimas... a298d7e5a195bbac46e481f1d9cbddb1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as vis delto noreciau zinot....

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jei TAI nutinka vieną sykį, dėl to ggailimasi, tai ne,nenorėčiau žinot, jau būk toks mielas yvenk su tuo pats ir grauškis vienas.bet jei tai kažkas rimčiau-tada noriu žinot, bet ir, iš paties lūpų,ne iš nuogirdų.........................

teisingai pasakyta, jai tai rimtai kazkas, su jausmais ir pan, tai tikrai noreciau zinot, nei ne...

Ivykis : pazystama paliko vyras nieko nesakes ir neispejes... tai jausmas ir vaizdas nepavydetinas (jau vien kaip pasalinei man)... :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ivykis : pazystama paliko vyras nieko nesakes ir neispejes... tai jausmas ir vaizdas nepavydetinas (jau vien kaip pasalinei man)... :flower:

Ir aš panašų turbūt atvejį žinau... visokių planų buvo.. normaliai rodos gyveno.. jis ją nuvežė į darbą, aptarė ką veiks vakare, o grįžusi namo jau pamatė, kad jis daiktus susirinkęs iš išėjęs... ir ligi šiol nieko nepaaiškino...

Kaip taip galima?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir aš panašų turbūt atvejį žinau... visokių planų buvo.. normaliai rodos gyveno.. jis ją nuvežė į darbą, aptarė ką veiks vakare, o grįžusi namo jau pamatė, kad jis daiktus susirinkęs iš išėjęs... ir ligi šiol nieko nepaaiškino...

Kaip taip galima?

Man taip pat sunku suvokti, kaip taip galima išeiti lyg nieko nebūtų buvę :) lyg gyveni viskas gerai, o čia... Kaip jaustis moteriai? :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.