Pereiti prie turinio
kicule

Kiekviena žmona nori žinot ...

Visa teisybė  

65 nariai prabalsavo

1. 1. Visa teisybė

• Taip. Aš noriu žinot jei mano vyras buvo pasukęs į šoną
      29
    • Jeigu ten yra kaip ir antras gyvenimas (antra šeima), vienkartinis toks vyro poelgis man nerupi.
      7
    • Mažiau žinai- geriau miegi!
      26
    • Kita…
      3

Rekomenduojami pranešimai

...manai visi pasako?...Mane ex durnino, sakė per savo pavydą nieko nematau, nesąmonės...iki paskutinio atodūsio, kol buvom kartu. O faktų, ne pletkų savo akim pamatytų momentu buvo apščiai... :flowers:

oi kokia pažįstama situacija, nu nekenčiuuuuuu tokių vyrų, nekenčiu

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš vienos pusės noriu o iš kitos pusės... net nežinau... turbut ne, esu pasimetus šiuo klausimu

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus visiskai nenorit zinoti, patikekit manim, viduje kazkur jus to tikrai nenorit zinoti ir jums to nereikia. Kad ir siuo metu manot jau geriau suzinociau, arba geriau zinoti, tai cia saves apgaudinejimas. Nes jei vyras padare tik viena karta klaida ( o mano manymu seksas yra sudas palygint su meile ) tai geriau jos ir nezinokit, nes viskas pasikeistu 360 laispniu :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jus visiskai nenorit zinoti, patikekit manim, viduje kazkur jus to tikrai nenorit zinoti ir jums to nereikia. Kad ir siuo metu manot jau geriau suzinociau, arba geriau zinoti, tai cia saves apgaudinejimas. Nes jei vyras padare tik viena karta klaida ( o mano manymu seksas yra sudas palygint su meile ) tai geriau jos ir nezinokit, nes viskas pasikeistu 360 laispniu :/

Cha cha cha cha, atsiprašau kad taip į akis nusijuokiau, bet neblogai kaip kažkas geriau žino už mane pačią kas mano viduje ir ką aš galvoju cha cha cha....

NESAMONĖ!!!

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš visiškai sutinku. Jau sakiau, kad žinoti tikrai nenorėčiau.

Žinoma, kai vyras ima gyventi du gyvenimus tai visai kas kita.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinot pasakysiu iš savo patirties, vienu momentu sakiau, geriau nieko neieškočiau nieko negirdėčiau ir nematyčiau tada lengviau būtų, su laiku vėlgi viskas kitaip atrodo, bet tuo momentu graužiesi, kad ieškojai ir suradai kažką...

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinoti, o paskui sužinoti .....Jei kažkas vyksta man už nugaros ankščiau ar vėliau išlenda, ne visada akivaizdžiai,bet simptomai atsiranda. Ir juos arba pasamoningai atmeti arba priimi....

Man reikia žinoti, ir aš noriu žinoti, nes gyvenu su savo Gyvenimo žmogumi, savo vyru...ir jei jis kažką rezga, turiu išsiaiškinti, arba uždaryti duris, neapsimetinėjant, kad nieko nevyksta..... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje aš visada vadovavausi ir vadovaujuosi tuo pačiu posakiu mažiau žinai geriau miegi, tą patį pasakiau temos pradžioj, tą patį ir sakau dabar.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš nekeičiu savo nuomonės, jei tai vienkartinis atvejis, nenorėčiau žinoti, ko gyvenime nenutinka, bet jei žmogus turi antrą gyvenimą, nenorėčiau su tokiu gyventi

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butent gal but kazkur viduje... bet koks bebutu tas "nenoras" manau vistiek norėčiau viska žinoti...

Nežinoti, o paskui sužinoti .....Jei kažkas vyksta man už nugaros ankščiau ar vėliau išlenda, ne visada akivaizdžiai,bet simptomai atsiranda. Ir juos arba pasamoningai atmeti arba priimi....

Man reikia žinoti, ir aš noriu žinoti, nes gyvenu su savo Gyvenimo žmogumi, savo vyru...ir jei jis kažką rezga, turiu išsiaiškinti, arba uždaryti duris, neapsimetinėjant, kad nieko nevyksta..... :flowers:

:flowers: pasakei ... Pritariu tau 100%

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.