Pereiti prie turinio
kicule

Fainuolių paieška

Rekomenduojami pranešimai

Svečias Gerdaaa

OOO!!! :mirksiukas: Neismeta!!! Keista bet kas gi su ten to mano niku Mellysa ??? Kodel nepriema?! :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
OOO!!! :) Neismeta!!! Keista bet kas gi su ten to mano niku Mellysa ??? Kodel nepriema?! :mirksiukas:

Labas Mellysa :) :mirksiukas:

Kas nutiko idomu? :flowers: Ar bandei savo nicku vel prisijungti?

Ar tik panasios problemos nebuvo pas Butaforija :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labas Mellysa :flowers: :)

Kas nutiko idomu? :D Ar bandei savo nicku vel prisijungti?

Ar tik panasios problemos nebuvo pas Butaforija :D

man irgi atrodo, kad butaforija turejo ta pacia problema :gele:

ar nebus cia kaip anakart lyg serveri kazkur kitur buvo perkele, ar kazkas panasaus :(

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Betgi kur pradingus raimonda - gema????

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sveika!!!!!! :flowers:

kur dingus buvai? tikiuosi,kad rimtai niekur neprapulsi daugiau tokiam ilgam laikotarpiui :flowers:

Buvo labai sunkus, galima sakyt juodas periodas mano gyvenime ir nebe forumai buvo galvoje. Stengsiuosi nebedingt. :flowers:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas dinariuk :lol: :rolleyes:

Kazin kaip zanai sekasi, kazkaip is reciau pasirodo, Mellysa taip pat vel dingo...

Idomu ar Leid pasirodys?

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutes,nu nebezinau ka daryti :rolleyes: neimanoma uzeiti man i xforuma vis meta mane i kita saita kazkoks X-reklama.com,siandien netycia kazkaip uziejau.Mergaites gal ka zinote,kaip pataisyti si reikala,nes zinau,kad jeigu atsijungsiu,vel kuri laika negalesiu uzeiti.O jau taip pasiilgau xforumo :lol: Parasysiu savo emaila,kad jeigu kas ka zino,kaip atsikratyti sito s... turetumet kur parasyti mellysa@inbox.ru arba skype mano mellysa7771

tiek seniai tas tesesi,jau nuo ziemos,sakau gal meistrus reik kviestis,bet kazkaip juokingai atrodis,kai pasakysiu kam juos kvieciu! Kazkokia nesamone.Tada prisiregistravau kitu vardu.lig nieko buvo iki tol kol neatsijungiau.

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daba turetu bus tikrai viskas ok :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

širdute, tai vat ir smagu kad pasirodai :doh::gele:

Jau senai Butaforijos nesimato :wub1: Odriva pradingus ... GEISTE tyli...

linux ir kažkur B) neros išvis nepamenu kada maciau ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir Nijolux visai dingo is eterio...............pasigyre apie laime ir dingo.... :gele:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Buvo labai sunkus, galima sakyt juodas periodas mano gyvenime ir nebe forumai buvo galvoje. Stengsiuosi nebedingt. :rolleyes:

praeina sunkus periodas ateina nuostabus periodas- tuom ir nuostabus tas gyvenimas :flowers:

bet is tikruju butaforijos jau senai labai nera- matyt egzaminai kankina ir neturi laiko uzsukti :wub1:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.