Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Išpažintis

Rekomenduojami pranešimai

o as Dieva tikiu, tikiu i baznycia, bet tik ne i kunygus...... stengiuosi neiti ispazinties pas kunyga. o baznycioje nors labai retai bet lankausi, katais is tikruju labai gera pasedeti ramybeje ir savose mintyse, o kur kitur tai gali padaryti kaip tik ne baznycioje?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tikiu dievu, bet i baznycia einu tik per laidotuves ir vestuves. ispazinties neatlieku kunigui, nes nemanau kad taip reikia. kodel as jam turiu pasakotis, jei man reiks as su dievu mintimis pasikalbesiu.

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, ar ta išpažintis reikalinga be paties žmogaus savimonės? Tolkas, kad nueina žmonės, o paskui daro šlykščiausius dalykus, nes apskui juk nueis kunigui išsakys, pasimels ir baigtas kriukis.

Man išpažintis nėra būtina, ėjau į ją per laidotuves.. nes kažkodėl visi turėjo eiti, nesupratau kodėl, bet žodžiu kiek pakalbėjau, tiek man pasakė, jog jokių nuodėmių neturiu...

Man atrodo, kad gal ta išpažintis ir reikalinga, kai žmogus bando laikytis kažkokių moralinių normų, bet pats nelabai susivokia, nežinau - kam reikia, tas eina, man asmeniškai išpažinties nereikia, ir nesmagiai aš jaučiuosi, kad kažką dar kažkam turtiu pasakoti - geriau apie tai pakalbėsiu su artimais žmonėmis, o ką įskaudinu ar jo atžvilgiu elgiuosi "nuodėmingai" - pasikalbėsiu su tuo žmogumi asmeniškai, asmeniškai jo paprašysiu atleidimo, asmeniškai dėl kažko išgyvensiu, bet nepadarysiu to ritualu, prie kurio su laiku pripranti ir prarandi jautrumą. man ta išpažintias apskritai nesuvokiamas dalykas.

Plius, čia asmeninis pastebėjimas... kai pasižiūriu dažnai tie žmonės, kurie alia labai tikintys - bet ne ta vidi ne prasme tikintys - bet dar yra uolūs praktikuotojai, dažnai būna ir nelabai žmoniški, net nusistebi, ko tokie išvis toje bažnyčioje ieško... o pabendrauji su žmogumi kitu, ir paklausi, sako aš nevaikštau į bažnyęčią, aš nepraktikuoju, arba išvis - esu ateistas .. nesakau, visi turime teisę į tikėjimą ir ne, bet tiek tikėjimas, tiek netikėjimas turi remtis vidine savimone. Nors regligija pati juk iš esmės ir reikalauja tikėti, o ne mąstyti, tikėti be išlygų.

Nežinau, ar man reikalinga religija, man gal reikalingas tikėjimas... o jei yra moralė tavo viduje, tai suvoki, ką darai ne taip.. ar tai reikia psakyti kunigui, ar psichologui, ar tam, ką skaudini, ar pačiam savyje išgyventi - kiekvino reikalas. Bet pasakyti dažnai yra tarsi numetamas išgyvenimo svoris, numetamas tam tikras įsipareigojimas, tu tarsi tą "nuodėmę" išstūmi iš savo sąmonės.

Aj nu vnz, man nepatinka išpažintys kunigams,

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as isvis y baznycia neinu nes netikiu dievu :dance:

Tai tu iš beždžionės išsivystei? :bredis:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai tu iš beždžionės išsivystei? :bredis:

o kur cia blogybe?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:bredis:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai tu iš beždžionės išsivystei? :mirksiukas:

:sird1: :lol: matyt GEISTE is sventos dvasios prasidejimo :D matyt tavo promote ejo ir suklupo stai ir vualiai kudikis is sventos dvasios :lol:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kuo beždžionė blogesnė už žmogų? kai kuriais atvejais kaip sakė vienas žymus žmogus, tu Geiste dbr čia įžeidei gyvūną :geda:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kuo beždžionė blogesnė už žmogų? kai kuriais atvejais kaip sakė vienas žymus žmogus, tu Geiste dbr čia įžeidei gyvūną ;)

Ne gyvūną įžeidžiau, o jaunas sielas, kurios dar nepamiršo gyvuliškumo...

O dėl nekalto pradėjimo- nebuvo jis labai jau unikalus dalykas. Prieš Jėzų, dar gal penki buvo tie nekalti prasidėjimai... Mačiau filmuką vokišku pavadinimu. Tas filmukas katalikams labai nepatinka :geda:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereik ir jaunų sielų įžeidinėti :geda:

o dėl nekaltų prasidėjimų tai tikrai jų iki Marijos daug buvo, krikščionys ne originalūs

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nereik ir jaunų sielų įžeidinėti :geda:

o dėl nekaltų prasidėjimų tai tikrai jų iki Marijos daug buvo, krikščionys ne originalūs

Argi aš įžeidinėju? Aš tik paklausiau. Jei žmogus mano, kad jis išsivystė iš beždžionės, o kodėl gi ne? Tai jo asmeninis pasirinkimas ;)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad ir išsivystė, o kad ta beždžionė dievas sutvėrė tai kitas klausiamas, o taip[ visi beždžioniniai :geda:

iš sakinio supratau, kad įžeidei :0 PAskaityk, ką parašei ;)

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.