Pereiti prie turinio
kicule

Vyrui reikalingas sūnus?

Rekomenduojami pranešimai

Maniskiui tai buvo nesvarbu, ar berniukas, ar mergaite...cia as labiau norejau berniuko, bet kad gavosi mergyte..nors ir as pagalvoju, kad kiekvienas vyras nori tureti sunu, kuri galetu ismokyti visokiu mandrybiu ir taip perduoti savo patirti is kartos i karta :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano vyras pirmojo norejo sunaus.Akivaizdžiai to nesakydavo ir neparodydavo,bet iš kalbo ir nuogirdo žinojau.Ir sake pats,kad ,kai telefonu pasakiau,kad bus berniukas ,darbe visiems išsigyre...Na,o dabar nori mergaites...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maniskis tai labai norejo sunaus ir turi ji, myli be galo

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane taip pat vyras norejo labai pirmo vaikelio berniuko tai dabar ir turi neviena o jau dabar du. :blink: :grin::rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano vyras niekada nenorejo sunaus,bet kai laukiausi jam buvo vis vien kas gims svarbiausia kad butu sveikas ir laimingai praeitu gimdymas.ir ateity jam nebutinai reikalingas sunus.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano vyras niekada nenorejo sunaus,bet kai laukiausi jam buvo vis vien kas gims svarbiausia kad butu sveikas ir laimingai praeitu gimdymas.ir ateity jam nebutinai reikalingas sunus.

]

tj kaip puikei,bent mn atrodo.juk gerai jiei nori ne butinai sunaus,nes dar po to kajp pagalvot jei mergaite gimtu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad DIDZIOJI DIDZIUNU pasamone nori tiesiog dar vieno tokio , kaip jis. Dziuagiuosi , kad yra vyru neserganciu didybes manijomis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As vyras, tačiau dideles reikšmes nebuvo kas gims nors issivaizdavau, kad bus dukryte taip ir atsitiko. O kaip su žmona pakalbam apie antra, tai mintys vėl apie mergaite net neissivaizduoju berniuko savo šeimoje, bet jai ir butu berniukas bus labai šaunu. Šeip jokio skirtumo svarbu butu sveikas vaikas. Aišku moterims norisi namie padėjejos vyrams padėjejo. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai laukiausi pirmą kartą abu kažkaip laukėm labiau mergaitės :icon_king: , kai pastojau antrą kartą - man buvo visvien kas gims, o vyras neslėpdamas laukė sūnaus :blink: taip ir nutiko :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors turim dukrą, mano vyras sako, kad jam visiškai tas pats kas būtų antras. Pažiūrėsim... Tiesa, dukrą myli be galo.

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.