Pereiti prie turinio
haski

Ar nešiojate vestuvinį žiedą ?

Ar nešiojate vestuvinį žiedą ?  

95 nariai prabalsavo

1. 1. Ar nešiojate vestuvinį žiedą ?

• Taip, visada
      69
    • Taip, bet kartais nusiimu
      17
    • Taip, bet su mielu noru nusiimčiau
      0
    • Ne, nenešioju
      9
    • Man žiedas nieko nereiškia, dėl to nenešioju
      0

Rekomenduojami pranešimai

Ziedo nenesioju

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visuomet nesioju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi mano žiedas man per didelis pasidarė, tai pvz plaudama indus/rankas, žodžiu visi namų ruošos darbai, nusiimu žiedą, o paskui ir pamirštu užsidėt :bredis:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenešioju nei aš, nei vyras...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Indrute parašė:
Kadangi mano žiedas man per didelis pasidarė, tai pvz plaudama indus/rankas, žodžiu visi namų ruošos darbai, nusiimu žiedą, o paskui ir pamirštu užsidėt :D

o del ko perdidelis pasidare????

as irgi kai tik namu ruosa,tai nusiimu,o paskui uzsidedu.... :cray:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  oksana85 parašė:
o del ko perdidelis pasidare????

Žinok jaučiu dėl to kad mūsų žiedai yra gan platūs ir sunkūs. O raumuo toks organas kad prisitako, tai ir piršto apimtis laki bėgant sumažėjo, o ir dabar smunka. Smunka ne tik man bet ir vyrui, dieve kiek kartu jis jį į tuliką išmetes buvo, aišku netyčia :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Indrute parašė:
Žinok jaučiu dėl to kad mūsų žiedai yra gan platūs ir sunkūs. O raumuo toks organas kad prisitako, tai ir piršto apimtis laki bėgant sumažėjo, o ir dabar smunka. Smunka ne tik man bet ir vyrui, dieve kiek kartu jis jį į tuliką išmetes buvo, aišku netyčia :D

kosmaras :cray:

bet isivaizduok kaip pasiekti is to tuliko :cray:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu taip ir siekė, visa laimė kad pasiekė visus kartus :D jis rankas tik papurto nusiploves ir žiedas tiesiai į tulika :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Indrute parašė:
Nu taip ir siekė, visa laimė kad pasiekė visus kartus :D jis rankas tik papurto nusiploves ir žiedas tiesiai į tulika :doh:

pasiseke.maniskis ir daug kartu buvo pametes,bet ne tulike,o darbe... tai viena laime,kad jo virsininkas visus kartus rado ir grazino :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, tada reikia saviski treniruoti, kad tuliko dangti visada nuleistu, tada tokiu problemeliu nebus :doh:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Nicole parašė:
Indrute, tada reikia saviski treniruoti, kad tuliko dangti visada nuleistu, tada tokiu problemeliu nebus :doh:

Tai čia mane jis treniruoja kad vis dangti nuleisčiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:doh: :D :D :lol: :lol: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.