Pereiti prie turinio
Snapė

PMS. Ar jaučiate?

Rekomenduojami pranešimai

Tarkim, kad nebuvo tų visų piktdžiugiškų replikų.

Aš į šitą reikalą žiūriu labai rimtai. Paaiškinsiu, kodėl.

Mano močiutei būdavo labai skausmingos mėnesinės. Ji mirė nuo gimdos kaklelio vėžio. Mano mamai buvo irgi labai skausmingos mėnesinės. Jai pašalinta gimda. Laimei, auglys buvo nepiktybinis. Sakysit- genetika. Kaip pavadinsi- nesugadinsi. Aš sakau kitaip- genetinė karma. Trečioji eilėje esu aš. Man taip pat b u v o skausmingos mėnesinės, kamuodavo įvairiausios ginekologinės ligos. Prisimenu, kaip prieš keletą metų perskaičiau pirmąsias S.Lazarevo knygas. Ten ir radau parašyta apie pasąmoninę agresiją vyrams. Su ja galima ir gimti, t.y. atsinešti iš praėjusių gyvenimų. Padariau taip, kaip patarė Lazarevas: permąsčiau savo susitikimus su visais mano gyvenimo kelyje pasitaikiusiais vyrais, atlikau atgailą ir kitą mėnesį... piššš skausmai. Viskas. Ir pasibaigė.

Na cia tikrai labai idomu :super:

O jei as nelaikau juokios agresijos? :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Matai, Kicule, sako gali būto ji atsinešta arba "paveldėta".

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nemeluosiu a6 PMS tai nejauciu

:geda: :lol:

nesupykit grazuoles :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gaila,kad nejutai :angry:

Bet ir pas vyrus kartais būna nepaaiškinami nuotaikų svyravimai,man pms labai primena.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anksciau nejausdavau, bet jau gerus dvejus metus jauciu. Pasidarau irzli, pradedu saves gaileti, nezinau ko noriu: tai saldaus, tai suraus, tai vel saldaus, kazkokia nesamone.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Anksciau nejausdavau, bet jau gerus dvejus metus jauciu. Pasidarau irzli, pradedu saves gaileti, nezinau ko noriu: tai saldaus, tai suraus, tai vel saldaus, kazkokia nesamone.

Dėl valgio ir man panašiai :super:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kartais pamirstu ir net nepajuntu, kad pasidarau irzli del to, bet maniskis visada man primena :lol: O siaip tai nekenciu sio periodo, nes jauciuosi labai keistai, lyg nieko nesinoretu daryti tik miegoti :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Achaa... vargšės mes moteris :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai pirmos PMS dienos buna skausmingos ypac pirma o paskui kazkaip nieko...nei man nuotaika keiciasi nei man dar kas nors darosi. :susigedes:

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik1-slank1.gif_time_1149800400_text_Arnui.gif

line_vest1-0099FF.gif_beg_vest2-slank.gif_time_1140645600_text_Kartu%20jau.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man ojojoj buna jo. pirmas dienas nugara su pilvu siaubingai skauda,ir nuotaika kaip pasikeicia. atrodo visus suvalgyciau, sudraskyciau....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradžioje nejausdavau nieko, po to buvo laikotarpis, kai tikrai jausdavau, šiuo metu vėl kažkoks laikotarpis, kai nieko nejaučiu, tfu tfu tfu :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.