Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Manau viskas ai?ku :laugh:

1120562762_05-07-05-02.jpg

geras :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Manau viskas ai?ku :laugh:

1120562762_05-07-05-02.jpg

tikrai geras :clap:

gryna teisybe :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip vyrai ir moterys elgiasi kasdienese situacijose, kai, pavyzd?iui, dirbdami virtuveje, asipjauna pir?ta.

Moteris:

1. Tyliai aikteli.

2. Asiki?a pir?ta a burna, kad visame bute neprita?kyto kraujo.

3. Kita ranka i?ima i? pakelio pleistra, u?klijuoja ja ant ?aizdos.

4. Dirba toliau.

Vyras:

1. Garsiai nusikeikia.

2. I?tiesia ranka a prieka kuo toliau nuo sav?s.

3. Pats ?iuri a kita pus?, nes bijo kraujo.

4. Garsiai ?aukiasi pagalbos.

5. Per ta laika ant kilimo atsiranda did?iules kraujo demes.

6. Tada jis turi atsisesti, nes staiga keistai pasijunta ir eidamas prie sofos palieka kraujo lataka kaip paskerstas ?ernas.

7. A pagalba beganeiai draugei didvyri?ka kankinio mina papasakoja vos nenusipjov?s rankos.

8. Atsisako pasiulyto pleistro ai?kindamas, kad jis tokiai didelei ?aizdai per ma?as.

9. Tuo metu, kai drauge lekia a vaistin? pirkti didesnio pleistro, jis slapeia varto medicinos enciklopedija ie?kodamas, kokio kraujo kiekio netekimas sukelia pavojo suaugusio ?mogaus gyvybei.

10. Su skausminga i?rai?ka veide leid?ia u?klijuoti plato ilga pleistra ir pareikalauja didelio kepsnio vakarienei, nes i?sekusiame vyri?kame organizme reikia paspartinti raudonojo

kraujo kunelio gamyba.

11. Kad geriau jaustosi, patogiai susikelia kojas ant sofos ir laukia, kol drauge i?keps jam kepsna.

12. Skubiai pareikalauja keleto skardinio alaus - nuskausminimui.

13. Tuo metu, kai ji va?iuoja a visa para veikianeia parduotuv? pirkti alaus, jis sededamas namuose tolyd?io lupineja pleistra ?iuredamas, ar ?aizda nustojo kraujuoti.

14. Tol krap?tineja ?aizda, kol ?i vel pradeda kraujuoti.

15. Priekai?tauja draugei, kad ji blogai u?klijavo pleistra.

16. Ink?eia, kai ji atsargiai nuima sena ir u?klijuoja nauja pleistra.

17. Del ?io su?eidimo negali vakare su drauge ?aisti teniso ir megaujasi Europos taures var?ybomis per TV.

18. Tuo metu ji stengiasi i?valyti demes i? kilimo.

19. Nakta vis slenka a vonia ir ?iuri, ar ant ranko neatsirado atartinos raudonos linijos, liudijaneios apie kraujo u?kretima. Todel kita diena buna nei?simiegoj?s ir piktas.

20. Ryta atsipra?o dviem valandom i? darbo vizitui pas gydytoja, kad asitikinto, jog jam tikrai nera kraujo u?kretimo.

21. Po pieto darbe susiranda pirmosios pagalbos vaistinel?, nukniaukia i? ten ritinela marles ir vaizduodamas didvyra bei megaudamasis jos u?uojauta leid?ia jaunai ir gra?iai firmos sekretorei sutvarstyti ?aizda.

22. Vakare aludeje megaudamasis visuotiniu demesiu parei?kia, kad apie toka "menka" su?eidima neverta kalbeti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

KAIP MAUDYTIS DU?E (VYRUI)

Nusirengti atsisedus ant lovos kra?to ir sumesti visus drabu?ius a kruva.

Eiti a vonia visi?kai nuogam, sutikus ?mona, atempti pilvo raumenis, kad ji pamatyto, koks tu ?aunuolis.

Atsistoti prie? veidroda, atraukti pilva ir pasid?iaugti savo raumeninga krutine.

Atsistoti po du?u.

Neie?koti kempines, nes ja vis tiek nesinaudoji.

Nusiprausti veida.

Nusiprausti pa?astis.

Garsiai pagadinti ora ir nusistebeti akustika.

I?simuilinus visus ant muilo atsiradusius plaukelius palikti ramybeje.

Paimti pirma po ranka pasitaikiusa ?ampuna ir i?siplauti galva.

Atitraukti u?uolaida ir pa?iureti, kaip atrodai su muilina galva.

Greitai nusiplauti ?ampuna.

Nepamir?ti nusi?lapinti.

I?lipti i? vonios.

Nepastebeti ant grindo atsiradusio klano vandens.I? dalies nusi?luostyti.

Butinai palikti u?uolaida taip, kad visas vanduo teketu ant grindo.

Pasi?iureti i veidroda.

Atempti raumenis, atraukti pilva.

Pasigro?eti savimi.

Nei?plauti vonios.

Vonioje palikti ajungta ?viesa.

Klubus apsijuosus ranksluoseiu, sugra?ti prie kambaryje paliktos kruvos drabu?io. Numesti ?lapia rank?luosta ant lovos ir per dvi minutes apsirengti purvinais drabu?iais.

--------------------------------------------------------------------------------

KAIP MAUDYTIS DU?E (MOTERIAI)

Nusirengti ir susideti drabu?ius a ne?variems skalbiniams skirta de?? (atskira baltiems ir spalvotiems).

Eiti a vonia apsigaubus peniuaru. Susitikus vyra, nervingai surikti ir pridengti kiekviena apnuoginta kuno dalel?.

Atsistoti prie? veidroda ir i?pusti pilva, kad galetum paverkti, jog vel pastorejai.

Atsistoti po du?u.

Susirasti kempinel? veidui, kempinel? rankoms, kempinel? kojoms ir didel? kempin? kunui.

Pirma karta i?siplauti galva ?ampunu su a?tuoniasde?imt trim vitaminais.

Antra karta i?siplauti galva ?ampunu su a?tuoniasde?imt trim vitaminais.

I?sitepti plaukus balzamu ir palaukti penkiolika minueio.

Pasidaryti valomaja veido kauk? i? kiau?inio, sumai?yto su trintais abrikosais. Nuplauti po de?imties minueio arba pajutus pirmuosius lengvo odos susierzinimo ?enklus.

Nusiplauti balzama (tai turi trukti ne ma?iau, kaip penkiolika minueio, kad butumete tikra, jog plaukai tikrai gerai i?skalauti).

Nusiskusti pa?astis ir kojas.

Surikti visa gerkle, jei vyras atsuko vandena virtuveje - jums bega per kar?tas vanduo.

U?sukti vandena.

Kruop?eiai nuvalyti visas sudrekusias eiaupo detales.

Papurk?ti antibakteriniu skyseiu.

I?lipti i? vonios.

Kruopeiai nusi?luostyti ranksluoseiu, kurio dydis kaip dvi Lietuvos.

Ap?iureti kiekviena savo kuno dalel? - gal kur koks spuogelis atsirado.

Jei prireiks, atakuoti juos nagais ir pincetu.

Gra?ti a kambara, apsigaubus peniuaru ir su savo rank?luoseiu ant galvos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyrai- kaip kava: patys geriausi - kar?ti, stiprus ir neleid?iantys u?migti visa nakta :pack2_thumbup[1]:

- kaip prekybos agentai: negalima tiketi nei vienu jo ?od?iu;

- kaip kompiuteriai: juos sunku suprasti ir jie am?inai turi problemo su atmintim;

- kaip kopijavimo aparatai: tinka tik reprodukcijai ir niekam daugiau;

- kaip saskaitos banke: be pinigo nereikalingi niekam;

- kaip sniegas: ne?inai, kada bus, kiek bus centimetro ir kiek ilgai prasilaikys;

- kaip padeveti automobiliai: nebrangus, bet visi?kai nepatikimi;

- kaip makia?as: niekad nei?lieka pakankamai ilgai;

- kaip horoskopai: visada pataria, kaip elgtis, ir; kaip taisykle, klysta;

- kaip oras: neamanoma pakeisti;

- kaip mini sijonai: tik u?si?iopsok, ir jie tuoj pat apnuogins tavo kojas;

- kaip valstybes tarnautojai: papra?ius ka nors padaryti, jie visada atranda svarbesnio darbo, o i? tikrojo nieko!

- kaip parkavimosi vietos: geriausios jau u?imtos, o laisvos nepatogios arba per ma?os;

- kaip ?oliapjoves: sunkiai u?vedamos, skleid?ia nemalono kvapa ir da?nai nedirba; - kaip plaustai: be problemo plaukia pasroviui, kad tik nereiketo adeti pastango (arba, kaip alternatyva, nevaldomi);

- kaip traktoriai: apylus bet kokio spiritinio skyseio, dirba toliau;

- kaip gydytojai: niekad nesuprasi, ka jie nori pasakyti;

- kaip vaistai: nemalonu su jais tureti reikalo, bet jie butini;

- kaip ?unys: jei jo nei?auklesi, jie lakstys po namus ir visur ter?;

- kaip direktoriai: nieko nemoka padaryti, bet viskas turi dirbti idealiai;

- kaip lai?kane?iai: beld?iasi a visas duris tikedamiesi, kad kas nors atidarys;

- kaip in?inieriai: teori?kai jiems viskas dirba, bet prakti?kai pirmas pasitaik?s santechnikas viska padaro daug geriau;

- kaip advokatai: kuo juos bekaltintum, jie visada randa kruvas pasiteisinimo;

- kaip spermatozoidai: tik vienas i? milijono gali buti tinkamas;

- kaip mikrobanges: akaista per 15 sek;

- kaip delfinai: sako, kad yra protingi, taeiau niekas dar to nearode;

- kaip ve?iai: viskas pas juos gerai, i?skyrus galva;

- kaip reklama: viskas, kas jose sakoma, kelia abejones;

- kaip obligacijos: reikia daug laiko, kad jos "sunokto";

- kaip mikseriai: jis tau reikalingas, bet tiksliai ne?inai kam;

- kaip sraiges: raguoti, seileti, ?liau?ioja....ir tuo paeiu mano, kad tai JO namai;

- kaip debesys: kai jie nuplaukia, galima tiketis gra?esnes dienos;

- kaip arkliai: jei gerai akinkysi, gali jais va?ineti ilgus metus;

- kaip kukuruzo spragesiai: mal?ina alka, bet trumpam;

- kaip naujagimiai: i? prad?io jie adomus, bet po to u?siknisi, tvarkydama tai, ka jie pridirba;

- kaip pa?to ?enklai: jei gerai palai?ysi, sunkiai beatple?i.

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie k? svajoja vyrai :hm:..........

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie dar "virskina" informacija :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad moteris b?tų su jumis laiminga, jums pakanka b?ti:

1. draugu

2. kompanionu

3. meilu?iu

4. broliu

5. t?vu

6. mokytoju

7. ?viet?ju

8. vir?ju

9. staliumi

10. santechniku

11. mechaniku

12. dekoratorium

13. stilistu

14. seksologu

15. ginekologu

16. psichologu

18. psichiatru

19. terapeutu

20. nuod?mklausiu

21. organizatoriumi

22. geru t?vu

23. labai ?variu

24. simpati?ku

25. atleti?ku

26. ?velniu

27. d?mesingu

28. galanti?ku

29. protingu

30. juokingu

31. k?rybingu

32. ramiu

33. stipriu

34. supratingu

35. toleranti?ku

36. nuovokiu

37. ambicingu

38. gabiu

39. dr?siu

40. u?sispyrusiu

41. patikimu

42. gerbiamu

43. aistringu

NEU?MIR?TANT:

44. da?nai sakyti komplimentus

45. m?gti apsipirkin?ti

46. nekelti skandalų

47. b?ti labai turtingu

48. jos nenervuoti

49. ne?i?r?ti i kitas merginas

IR TUO PA?IU METU REIKIA DAR:

50. skirti daug demesio jai, bet nepavyduliaujant

51. gerai sutarti su jos ?eimyna, ir leid?iant jai bendrauti su mama, kiek ji nori

52. suteikti jai erdv?s, ir laisv?s, bet rodyti, kad r?pi, kur ji eina

BE TO, YRA LABAI SVARBU:

53. niekada nepamir?ti gimtadienių, suzhadetuvių, vestuvių datų

Deja, net ir kruop??iai besilaikant ?itu taisyklių, jos gerov? nera u?tikrinta, kadangi ji staiga gali pasijusti smaugiama tobulo gyvenimo, ir pab?gti su pirmu pasitaikiusiu laisvu menininku, girtuokliu, bobi?iumi...

O KAIP PADARYTI VYR? LAIMINGU?

1. Myl?tis su juo

2. Leisti u?siimti visokiais niekais - futbolu, krep?iniu, draugais, kompiuteriniais ?aidimais...

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyrų intymaus gyvenimo metų laikotarpiai -kaip automobiliai:

nuo 20 iki 30 metu kaip PORSCHE - greitas ir galingas; nuo 30 iki 40 kaip VOLVO -techniskai i?baigtas; nuo 40 iki 50 kaip OPEL - ?ada daugiau negu gali; nuo 50 iki 60 kaip senas Moskvi?iukas u?siveda tiktai rankena...

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyras sexas:

20 metu greitas ir galingas kaip BWM,

30 metu patikimas kaip WOLWO,

40 metu kaip OPEL zada daugiau negu sugeba,

50 metu kaip GAZ uzsiveda tik su ranka...

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyrų kalbos žodynėlis

„Važiuoju žvejoti“ = „Aš ketinu pavojingai nusigerti, kvailioti ir paupy stovėti su pagaliu rankose, kol pro šalį plaukiančios žuvelės jausis visiškai saugios.“

„Važiuokime tavo mašina“ = „Manoji pilna alaus skardinių, mėsainių popierėlių ir, beje, aš neturiu degalų.“

„Ten tikrai boba vairuoja“ = „Važiuoja kažkas, kas nemoka manevruoti, važiuoja lėtai, nesikeikia, nerodo negražių gestų ir turi mažiau nusižengimų, nei aš.“

„Man nesvarbu, kokia spalva dažysime virtuvę“ = „Jei tik tai nebus melsva, rožinė, raudona, geltona, levandų, pilka, juoda, turkio ir kitos į baltą nepanašios spalvos.“

„Gal galiu padėti tau ruošti pietus?“ = „Kodėl dar jie negaruoja ant stalo?“

„Aha“, „Žinoma, mieloji“ arba „Taip, meile“ = „Nieko nenoriu tau pasakyti“, – tai tarsi automatiniai atsakymai, kai kas nors tavęs paklausia, kaip gyveni, o tu atsakai „Gerai“.

„Gera mintis“ = „Nieko neišeis. Ir likusią dienos dalį aš džiaugsiuos tavo pralaimėjimu.“

„Mažyte, atrodai tokia liekna.“ = „Mūsų paskutinius kinui skirtus pinigus išleidau alui.“

„Žmona manęs visai nesupranta“ = „Ji jau girdėjo visus mano pasiteisinimus ir jau nuo jų pavargo.“

„Reikėtų labai ilgai aiškinti, kaip tai veikia“ = „Net neįsivaizduoju, kaip šis prietaisas veikia.“

„Mes pavėluosime“ = „Dabar turėsiu pateisinamą priežastį, kodėl galiu vairuoti, kaip maniakas.“

„Aš tikrai girdėjau, ką man sakei, tik šiaip užsigalvojęs buvau“ = „Svarsčiau ar ta ilgaplaukė prie kito stalelio dėvi liemenėlę.“

„Pailsėk mieloji, tu per daug dirbi“ = „Per dulkių siurblį negaliu girdėti televizoriaus.“

„Kaip įdomu, mieloji“ = „Tu vis dar kalbi?“

„Brangioji, mums nereikia materialių dalykų, kad įrodytume savo meilę“ = „Aš vėl pamiršau apie mūsų sukaktį.“

„Tai tikrai geras filmas“ = „Jame yra ginklų, peilių, greitų mašinų ir vaidina Angelina Jolie.“

„Tai moters darbas“ = „Tai sunkus, purvinas darbas, už kurį niekas nepadėkos.“

„Ar tekėsi už manęs?“ = „Mano kambariokai išsikraustė, negaliu rasti skalbyklos ir nebeturiu šaldytuve maisto.“

„Juk žinai, kokia mano bloga atmintis“ = „Aš prisimenu „Greiti ir įsiutę“ teminę dainą, savo pirmosios merginos adresą ir visų automobilių, kuriuos turėjau, numerius, bet pamiršau tavo gimtadienį.“

„Aš pagalvojau apie tave ir nusprendžiau nupirkti tau gėlių“ = „Mergina pardavinėjanti gėles buvo tikrai karšta.“

„Nepergyvenk, aš tik šiek tiek sau įsipjoviau“ = „Aš tikrai smarkiai susižeidžiau, bet verčiau nukraujuosiu mirtinai, nei prisipažinsiu, kad man skauda.“

„Aš juk padedu tvarkytis namuose“ = „Murzinus drabužius padedu į skalbimo mašiną.“

„Ką šį kartą padariau ne taip?“ = „Dėl ko dabar mane pričiupai?“

„Kaip suprasti, kad tau reikia naujų drabužių?“ = „Tu jau prisipirkai naujų drabužių prieš metus.“

„Ji viena iš tų feminisčių“ = „Ji atsisakė išvirti man kavos.“

„Bet aš nekenčiu eiti apsipirkti“ = „Nes visada turiu stovėti prie matavimosi kabinų ir laikyti tavo rankinę.“

„Aš dar užsuksiu trumpam išgerti alaus su draugu“ = „Aš planuoju nusigerti iki žemės graibymo su būriu savo pašlemėkų draugų.“

„Girdėjau, ką sakei“ = „Net neįsivaizduoju, ką pasakei ir tikiuosi gerai išsisukti, kad nepyktum ant manęs ateinančias tris dienas.“

„Žinai, niekada negalėčiau mylėti nieko kito“ = „Aš pripratęs prie to, kaip ant manęs rėki, todėl nė nenoriu įsivaizduoti, kaip kita rėkia dar labiau.“

„Atrodai fantastiškai“ = „O Dieve, prašau, nebesimatuok kitos suknelės, nes belaukdamas numirsiu badu.“

„Pasiilgau tavęs“ = „Negaliu rasti savo kojinių, vaikai alkani ir mums baigėsi tualetinis popierius.“

„Mes nepasiklydome – puikiai žinau, kur važiuoju“ = „Niekas mūsų neberas ir mes liksime čia amžinai.“

„Šie santykiai jau labai rimti“ = „Patinki man labiau, nei mano mašina.“

„Man tikrai patinka, kaip atrodai, mieloji“ = „Ką tu sau pasidarei?“

„Šis alus tikrai labai geras“ = „Buvo išpardavimas.“

„Man nereikia skaityti instrukcijos, ir taip žinau, kaip ką daryti“ = „Aš lengvai galiu viską sugadinti ir be rašytinės pagalbos.“

„Aš ją palikau“ = „Ji man buvo neištikima.“

alfa.lt

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.