Pereiti prie turinio
Svečias kicule

?domus klausimas

Rekomenduojami pranešimai

O kas yra NORMALUS vyras?Kuo tas normalumas pasirei?kia :schmoll:

Tai ne koks buitinis chamas, o ?inantis elementarias pagarbos kitam ir mandagumo taisykles. Bent jau pavalgius padekoja, tuo pagerbdamas valga dariusio darba... bent jau pasisiulo padeti, jei mato, kad u? ja silpnesne moteris dirba darba, kurio rezultatai reikalingi abiems...negi viska vardinsi..

...............................................

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

..pratesiant minta-ir nuperka maista,kad ?mona i? ko valga ruo?ti tureto...

O jei purvina lek?t? iki kriaukles dar dane?a-tai aplamai auksinis...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...o jei purvinas kojines padeda a tam skirta vieta , nenutek?damas a kampa kambaryje - i?vis medala reikia duot ...moteriai , i?auklejusiai ja :laugh:

?iaip tai rimta problema - auginu du sunus , o kas lieeia tvarka ir asmens chigiena esu reikli ir priekabi ?iuo klausimu , tikiuos mareios avertins mano triusa :geda

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano manymu lietuviai vyrai ira nerealiai faini. ir nereikia ju lygint su kitais nes visalaik rasime trukumu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Netiesa. Nelygink viso pagal savaja. Jei tave likimas nuskriaude, nesuteik?s galimybes pa?inti normalio vyro, tai nesuteike teises juodinti viso.

Tu labai klysti. Mano vyras- auksinis, palyginus su tavimi... Jis man?s niekuomet gyvenime nea?eidinejo. O tu- nors man?s nepa?asti- ?iam forume man daug kareio ?od?io prira?ei... Nepavyd?iu tavo ?monai...

Galiausiai- kas tau sake, kad a? ra?au butent apie savo vyra? Tokio, kaip mani?kis, dar paie?koti reikia... Paskutiniu metu jis taip pasikeite, kad atsid?iaugti negaliu... Kiekvienam ?mogui kada nors branda ateina.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbet apie visus vyrus negaliu. Kalbant apie savaja, randu daug pliuso ir daug minuso. Bet kai buna itin geros nuotaikos ir nepervarg?s, net ten kur kasdienybeje yra minusai, galeeiau sudeti pliusus. Taigi, patylesiu... :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano mintis jau pasake pries tai rasiusios. :geda:

visiskai pritariu nuomonei,kad kiekvienas savaip geras. :pack2_thumbup[1]:

20031022 4.55 gime Kotryna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi manau, kad ant vieno dalyko geras, ant kito nelabai. Kaip kazkas rase, jei esam nuotaikoj tai jis pas mane angeliukas, o jei ne - tai gali buti blogiausias vyras pasaulyje (ir kodel as uz jo tekejau :laugh: ). O kas liecia uzsieniecius del buities ir svaros tai kaip sako "tie on the neck, shit in the pants".

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?aisti krep?ina

?iureti krep?ina

gal jus ne lietuves ? :grin:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.