Pereiti prie turinio
Snapė

Ką darytumėt?

Rekomenduojami pranešimai

nu jei lovoje, tai išeičiau apsivaikščioti, kol baigssis jų seansas. Arba pagerčiau sau arbatytės. Kažin ar kažkam kažką sakyčiau iš jų. Aišku, būtinai paklausyčiau, ką sakytų :hm: Nes visai įdomu pasiklausyti tų pasiteisinimų ;):D:D

o jei gyvenimą dar kitą gyventų vienas su manim, o kitas su kažkuo kitu, tai būtinai leisčiau gyventi gyvenimą, na ta prasme leisčiau apsirinkti visgi manau. Nors priklauso nuo situacijos, būčiau labai įskaudinta, manau, nežinau, ką tada daryčiau realiai. Bet jei apsirinktų kitą gyvenimą, siu kita, tai palinkėčiau laimės, gi nu viskas galbūt kažkada baigiasi.. jei tas žmogus jaustųsi geriau su kita moterimi, kodėl gi ne> galų gale, gal ir aš rasčiau kitą su kuriuo man geriau būtų, na, po laiko :hm:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip faina būtų...Sakyčiau- davai, skiriamės. Butas lieka man :hm:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal tu lauki, kol taip pagaliau nutiks, na, lauki priežasties?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai gal tu lauki, kol taip pagaliau nutiks, na, lauki priežasties?

O kodėl gi ne? Gi sugyvenam tai gerai :hm:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

istikruju nezinau kaip butu jei butu.... bet manau labai pasimesciau.... uztrenkciau duris ir pagyvenciau kuri laika pas tevus.... poto ji iskraustyciau.... negaliu pasakyt ar klausyciau pasiteisinimu ar ne, ar atleisciau ar ne.... nes nebuvau dar tokioje situacijoje....

o kaip vyras elgtusi tai cia jau nezinau....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man va taip buwo, priesh sawaite suzinojau kad ji padare wiena klaida su vienu pazystamu, bet vien del to kad tai buvo musu draugystes pradzia, suprantama kad va klaida buwo.. Tai vyko priesh 3 menesius ir bendrawo su juo iki musu ishsiskyrimo. Labai myledamas nutariau ja suprasti, bandydamas suzinoti ar ji bent jau pasimoke ar suprato ar daugiau taip savy tikedama nebedarys.. ar turi noro keistis.. na ir ka.. kai siandien pasakiau kad ji nesikeicia nes wis dar bendrauja su sawo buwusiu, as ji pats pazystu, kaip ir viskas butu normaliai, bet ne po tokiu ywikiu ir nepraejus sawaitei wel pradeti bendrauti...

ji skaito ji kaip sawo gera drauga nuo pat waikystes.. ir kai pasakiau kad zinai kad man nepatinka kad su juo bendrauja, ji pasake kad bendawo ir bendraus nes ji ir jis kaip brolis su sese..

Na ir kas beliko tik skirtis..

O jusu nuomone kokia? Manau wisi teise turi wienam shansui.. jai zmogu gerbi ir myli.. bet jai ji ishmaino sawo antra puse y sawo "drauga" tai manau nebegali buti ymanoma buti kartu ir bent jau pasitiketi...?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia tik tau pačiam spręsti, nemanau, kad kuris nors iš mūsų patartų, ar pasakytų, kaip turėtum elgtis pats. O pasakyti, kaip elgtumėmes mes... tai visada tik hipotezė, nes visi apskuba pasakyti, kaip elgtųsi, bet kaip būtų ten iš tikrųjų - nežino niekas, nes nebent tuo pat metu reikia išgyventi tokią pačią situaciją, kad pasakytum, aš šiuo atveju elgiuosi taip... ir tai tai būtų tik mano patirtis, su kitu žmogumi ir .t.t, su kitokiu jausmų laipsniu, su kitokiu reagavimu ir kitokiu supratimu. Kur jaustumėmes gerai vieni, kiti gal tai padarę jaustųsi blogai.

Kita vertus, kaip ji bendrauja su tuo draugu, gal kaip su draugu, nebeklysta jau...

Pažiūrėk, ar tai nėra tik tavo ambicijos. Kaip elgtumeis pats? Ir dar.. moteris tai ne vyras, turbūt skirais mūsų mąstymai:)

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ish dalies nesitikejau gauti kieno nors patarimus, ish dalies tik nuomones gali buti..

O siaip pats taip nedaryciau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu cukriukui :hm:

Dazniausiai mes istiesu galim pasakyt tik ka darytumem, bet jei taip butu istiesu, niekas nezino kaip pasielgtu :gele:

Dar yra toks klausimas, ka tavo drauge pati sako? Ka mano apie jusu santykius, apie jausmus :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na ish dalies nesitikejau gauti kieno nors patarimus, ish dalies tik nuomones gali buti..

O siaip pats taip nedaryciau..

na ttaip, galima juos pavadinti patarimais-nepatarimai, jei klausi nuomonės, tai bet kokios nuomonės išsakymas kažkiek formuos tavo apsisprendimą ar tolimesnę įvykių raidą, nes kažkur giliau tvyros balsas, kad dauguma taip ir pasielgtų. Nu čia galėčiau daug prirašyti, kaip būtų. Tik ar reikia.

Gerai, pats taip nesielgtum. Bet kiek daug apie tai kalbėjote, kiek aiškinotės? Ar pokalbis buvo toks: nesimatyk su juo, sakau tau, jei aš tau svarbus. O ji: norėsiu ir matysiuos, jis mano draugas.

tokiu būdu niekas neaišku.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš net neįsivaizduoju kaip pasielgčiau, turbūt užmuščiau iš karto abu :hm:

ištikrųjų net niekada negalvoju apie tai, nes niekada nežinai kaip pasielgsi tuo būtent momentu :lol:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.