Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Neiškraipyk mano žodžių. Aš tik klausiu žmonių nuomonių. Pati tuo nei tikiu, nei netikiu. Pagyvensim- pamatysim.

Man apie tokius dalykus įdomiau paplepėti nei, tarkim, apie skalbimo miltelius...Todėl ir pasiūliau tokių temų šiam forumui.

Neiškraipau. Perskaičiau tavo postus šioje temoje ir padariau tokią išvadą.

Man atrodo, kad ieškai kažkokių būtų-nebūtų dalykų. Tavo domėjimasis jais peržengia normos ribas. Kad ir šiame forume. Ar verta skelbti tiek daug temų, pavadintų nevisiems suprantamais išsireiškimais? Tuo labiau, kad jos vienaip ar kitaip tarpusavyje rišasi? Užtektų kelių, visiems suprantamų, tada vyktų visiems prieinamos diskusijos ir temos nebūtų pustuštės :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galbūt. Mano domėjimosi ratas apskritai labai platus. Domiuosi ezoterika, religijomis, įvairiomis Lietuvoje esančiomis organizacijomis ir judėjimais bei klubais, medicina- ir tradicine, ir ne, istorija, menu, mada ir t.t. Argi tai blogai?

Tavo teisė galvoti, kad mano domėjimasis peržengia normos ribas. Bet kas tas normas nustatė? Šio forumo administratorė man jokių pastabų nepateikė.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Galbūt. Mano domėjimosi ratas apskritai labai platus.

Labai gerai, kad turi kuo užsiimti. Bet temų reikėtų mažiau ir visiems suprantamų. Ar pačiai malonu, kad nėra su kuo čia bendrauti tokiam lygyje, kokiam pati skelbies?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad mano lygis aukštas.

Apskritai pastebėjau, kad šio forumo daugumą sudaro labai jauni žmonės. Taigi jie neturėjo galimybės gauti tiek informacijos kaip aš. Argi blogai, jei jos pateikiu?

Daugumą temų pasiūliau pirmomis forumo gyvavimo dienomis, kai dar nebuvo aišku, kokie žmonės čia lankysis. Dėl PASLAPTINGOJO PASAULIO atsiradimo tariausi su administratore. Ji pritarė, kad forume galėtų būti temų, kurios kituose forumuose nėra populiarios. Saviveikla neužsiimu.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, tem reikia daug ir visokių.

Nesidomiu tokiais dalykais, kaip Geistė, bet jei jai įdomu, tegu rašo.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai tik prijaučiu Geistei...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labai faina paskaitinėti ką parašo Geistė. Daug kuom ir aš domiuosi, gal paviršutiniškai, bet visgi domiuosi. Daug apie ką išvis nesu net girdėjusi, tad akiratis plečiasi, o tai jau didelis pliusas, bet kurio žmogaus gyvenime. Jei man kokia tema neprieširdies, tai tiesiog jos neskaitau, bet net mintis nekyla, kad ji nereikalinga.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man labai faina paskaitinėti ką parašo Geistė. Daug kuom ir aš domiuosi, gal paviršutiniškai bet visgi domiuosi. Daug apie ką išvis nesu net girdėjusi, tad akiratis plečiasi, o tai jau didelis pliusas, bet kurio žmogaus gyvenime. Jei man kokia tema neprieširdies, tai tiesiog jos neskaitau, bet net mintis nekyla, kad ji nereikalinga.

Niekas ir nesako, kad tokių, ar kitokių temų nereikia. Esmė yra tik tame, kaip jos yra pateikiamos :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip jos yra pateikiamos? Kokį nors sektantiškumą užuodi ar ką?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kaip jos yra pateikiamos? Kokį nors sektantiškumą užuodi ar ką?

...skaityti ankstesnius postus. :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atleisk, Liepa, bet nesu tokia protinga, kaip norėčiau būti. Kokias temas sugalvojau, tokios ir tebūnie. O paklausos neturi tik kelios temos.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Atleisk, Liepa, bet nesu tokia protinga, kaip norėčiau būti. Kokias temas sugalvojau, tokios ir tebūnie. O paklausos neturi tik kelios temos.

Atleidžiu :geda:

O sakei, kad nemoki pykti ar nervuotis... O nubėgai prie kavos skųstis, diviziją kviesti :this[1]: :lol:

Tai ką man dabar? :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.