Pereiti prie turinio
haski

Kiek pinigų į mėnesį išleidžiate savo augintiniui?

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane suma bus matyt ma?iausia-10-15 lt per men.Lesalas,skanestai,smeliukas.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule
  Citata
Lesalas,skanestai,smeliukas.

Pas mane biski daugiau :laugh:

Dar zuvitiems maistelis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Auginam dekoratyvini triusiuka. Menesiui maistukui, kraikui, sienui iseina apie 15lt. Dar kartais palepinu skanestu, tada iseina truputi didesne sumike.

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano triušiukė apsieina kažkur 50-70 litų per mėn.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  olia parašė:
Mano triušiukė apsieina kažkur 50-70 litų per mėn.

oho, ka tiek perkat :16:

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Тriušė suvalgo 4 pakelius šieno per mėnėsį, 3*4 bus 12, 4 pakelius maistelio, perku skirtingus ir sumaišau, tai apie 20 litų. Po to kas vakarą butina duoti pusę obuolio ir pusę morkos, nes tai sveikas triušių maistas, tai per mėn išeina apie 10 lt daržovėms. Dar dantukų dildinimui specialus mineralas apie 10lt, porai mėnėsių, druska apie 5lt, pusei metų, kaс pusę metų vakcinacija nuo ligų, nes iš lauko galim parnešt blogybių. tai 70 litų per metus. Aj dar kraiko porą pakelių per mėn, aš jo negailių. tai 8 lt. Skanėstai, nes reikia šukuoti kailiuką, o ji to labai nėmėgsta, tai lakstau po butą su skanėstais ir tempiu ją iš po sofų :16: Na dar kartais tenka vežti pas vet. dygytoją nagų karpyt, nes pati su ją nesusidorojų, labai spurda bijau pirštą nukirpt, o nagus reik kas 1-1,5 mėn karpyti. Na ir susidaro suma :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  olia parašė:
Тriušė suvalgo 4 pakelius šieno per mėnėsį, 3*4 bus 12, 4 pakelius maistelio, perku skirtingus ir sumaišau, tai apie 20 litų. Po to kas vakarą butina duoti pusę obuolio ir pusę morkos, nes tai sveikas triušių maistas, tai per mėn išeina apie 10 lt daržovėms. Dar dantukų dildinimui specialus mineralas apie 10lt, porai mėnėsių, druska apie 5lt, pusei metų, kaс pusę metų vakcinacija nuo ligų, nes iš lauko galim parnešt blogybių. tai 70 litų per metus. Aj dar kraiko porą pakelių per mėn, aš jo negailių. tai 8 lt. Skanėstai, nes reikia šukuoti kailiuką, o ji to labai nėmėgsta, tai lakstau po butą su skanėstais ir tempiu ją iš po sofų :) Na dar kartais tenka vežti pas vet. dygytoją nagų karpyt, nes pati su ją nesusidorojų, labai spurda bijau pirštą nukirpt, o nagus reik kas 1-1,5 mėn karpyti. Na ir susidaro suma :sd:

A tada viskas aisku. Musiskis tesuvalgo 1 pakeli sieno per men. Maista valgo tik vienos rusies, 1kg pakelis 7lt kainuoja ir jo mum menesiui uztenka, sunaudojam 1 maisiuka kraiko, nes dedam tik i tualeta., skanesta 1-2 suvalgo per men. nlb megsta jis juos, nes su grudais yra, o grudu musu Tikusia nevalgo ;) Darzoves, vaisiai nekainuoja. O Vet. paslaugu, druskos, kreidos neiskaiciavau. Todel ir teiseina tokia suma :)

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes savo taksui tai kaip ir nieko neisleidziam. Sunu maisto nevalgo. O kitu butiniausiu dalykiliu nekiekviena menesi reik nauju

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nesuserga, tai bokserytės išlaikymui per mėnesį išleidžiu 50-100Lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turim akvariumą, tai maisteliui išleidžiam apie 12 litų, elektros ir vandens - neįsivaizduoju, bet manau nedaug.

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.