Pereiti prie turinio
Snapė

Mobilieji telefonai

Kokį turit mobiliuką?  

99 nariai prabalsavo

1. 1. Kokį turit mobiliuką?

• Nokia
      48
    • Siemens
      8
    • Samsung
      18
    • Alcatel
      0
    • Motorola
      6
    • Panasonic
      0
    • Sony Ericsson
      19

Rekomenduojami pranešimai

As ir girdejau nekokiu atsiliepimu apie Motorolas, vis tas ju grozis nugali prota :super: O gaila :super:

Leid, mano brolis toki turejo, tik juodos spalvos, bet jam pavoge :super: Nors sake, kad turejo kazkokiu problemu pradzioje, teko nesti taisyti, o kaip tau jis laiko, kiek jau laiko ji turi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
As ir girdejau nekokiu atsiliepimu apie Motorolas, vis tas ju grozis nugali prota :super: O gaila ;)

Vat as visa laika buvau labai nusiteikus prie Motorola,bet galvoju reikia isbandyt... nu ir isbandem :super:

Mano tai štai lygiai toks pat 6111

Siaip smagus telefonas :) kelios drauges turi toki :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kicule, o grazinti neimanoma, ta prasme atgauti pinigus, ar jus su sutartimi pirkot, ar siaip is kokio zmogaus?

Pirkau Topocentre.

Ryt vaziuosim... tai paskuj papasakosiu kaip sekesi :super:

Siaip nemanau kad pas mus imanomi tokie dalykai :super: nors as jau nenoriu to telefono. Naujas daiktas,o jau remontuoti reikia,uz ka gi as pinigus mokejau :super:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pirkot Topocentre tai turetu grazinti pinigus, pakelk skandala, kad nemokesi pinigu uz daikta, kuris brokuotas ir viskas, jei sakys, kad duos jums nauja Motorola, tai nesutikit, sakykit, kad norite, jog grazintu jums pinigus..Man atrodo, turit pilna teise to reikalauti..Kazin, ar Lietuvos istatymai labai jau skirsis nuo kitu saliu siuo klausimu :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neisivaizduoju...

cia biski ne i tema,bet mano teveliai nuveze TV i parduotuve,sako norim kad paziuretumet,nes kazkas lik negerai jam...

Po kiek laiko atnesa nauja deze su TV :super: sako stovim nesuprantam kas cia darosi,o gi parduotuve labai atipraso del nesklandumu :super: TV gi su garantija ir pan.,

kaip ryt seksis nezinau... bet nusiteikus tai zinok pyktai... :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Leid, mano brolis toki turejo, tik juodos spalvos, bet jam pavoge :super: Nors sake, kad turejo kazkokiu problemu pradzioje, teko nesti taisyti, o kaip tau jis laiko, kiek jau laiko ji turi?

Dar nelabai senai turiu ,nuo balandžio mėnesio.Šiaip būtų nieko ,bet gal čia tik maniškui taip darosi,kad jei per stipriai sustumi jį,tai išsijungia visai..Reikia švelniai sustumti.Aš iš pradžių kol supratau kame šaknys.Būdavo pasinaudoju telefonu,nepažiūrėjusi padedu,paskui už kiek laiko pasižiūriu - išsijungęs ;) .Tai ,kai vieną karta rankose sustumiant pamačiau ,kad išsijungė - supratau :) Tai dabar atsargiai stumiu ir dar pasitikrinu,tai nieko :super:

Mano dukra turi štai tokį 7373 ir labai parenkinta.Jis per šoną pastumus atsilenkia :super:

nokia-7373-01.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano tai štai lygiai toks pat 6111 :super:

nokia_6111_pink.jpgnokia6111_pink_face.jpg

pa smane irgi toks pats tik spalvos kitokios-pilksvas :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku, nesinori buti pikta boba :super: bet zinok, taip dalykai greiciau sutvarkomi, jei pakeli skandala, juk jie nenores, kad kiti zmones nugirstu, jog parduotuve kazkokias nesamones daro arba nenori padeti situacijoje..jiems tai nepalanku..Tad linkiu sekmes ir manau, kad viskas bus tvarkoje :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as va toki ziurejau pries tai kai motorila nupirkau,dabar gailiosi :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pa smane irgi toks pats tik spalvos kitokios-pilksvas :super:

O taviškis taip nedurniuoja kaip mano?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aisku, nesinori buti pikta boba :super: bet zinok, taip dalykai greiciau sutvarkomi, jei pakeli skandala, juk jie nenores, kad kiti zmones nugirstu, jog parduotuve kazkokias nesamones daro arba nenori padeti situacijoje..jiems tai nepalanku..Tad linkiu sekmes ir manau, kad viskas bus tvarkoje :super:

Vat,vat... labai idomu ka jie man ten sakys :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.