Pereiti prie turinio
Snapė

Mobilieji telefonai

Kokį turit mobiliuką?  

99 nariai prabalsavo

1. 1. Kokį turit mobiliuką?

• Nokia
      48
    • Siemens
      8
    • Samsung
      18
    • Alcatel
      0
    • Motorola
      6
    • Panasonic
      0
    • Sony Ericsson
      19

Rekomenduojami pranešimai

turejau ir as motorola tik labai senai jau....nebenoriu daugiau sios firmos telefonu.labai greit sugedo poto batareike pradejo nesikrau.....man patinka samsungas u 600.... labai jo noriu.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O taviškis taip nedurniuoja kaip mano?

nea.maniskis labai tvirtai laikosi.... :super: ne karto dar neissijunge :super: man nokia telefonai geriausi,poto patinka siemensai,o dabar siaubingai noriu samsungo :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat...

Nuvaziavau as su savo telefonciku,bet ne i parduotuve ,o i "Mobiliuju telefonu techini centra" taip buvo nuorodyta garantiniam.

Ieinu.... o zmoniu :super:

Sedi dvi paneles ir tiesiog priimineja tuos telefonus taisymui,o kur juos taiso,as net ir neisivaizduoju :victory:

Atejo mano eile... Manes klause kas nutiko ir pan., as greitai paaiskinau kaip ir kas buvo,bet sakau as nenoreciau jo taisyti,noriu kad man nustatytu kas yra tam telefonui ir pan., nes noriu grazinti ji i parduotuve,kadangi man visai nemalonu nauja daikta taisyti.

Panele klause kiek laiko pas mane tas telefonas,sakau 2 men., ji nusisypsojo ir sako,jis jau nebenaujas,naujas telefonas skatosi iki 2 savaiciu :flowers:

sako as vis del to siulau jums ji tasyti,nes mes ji paziuret paziuresim,o paskui vistiek jus grysit pas mus ir vis del to prasysit kad butu atliktas remontas... :victory:

Tai vat...... zinok toks obidniakas.... negaliu :super:

Tiesa... toks juokas paskuj paeme... kol eilej stovejau pries mane net 3 su soni ericson telefonai kreipesi :super: cia matyt as jau vakar prisiziurejau internete visokiu graziu ir pradejau galvot kad gal verta butu isbandyt :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule, o garantija telefonui kokiam laikui duota :victory: Nesamone, kad naujas telefonas skaitosi iki 2 savaiciu :flowers: Siulyciau vis delto i parduotuve is kurios pirkai nuvaziuoti ir paziureti, ka jie sakys..O jus abudu telefonus is tos parduotuves pirkote?? Jei taip, tai isvis as ten pakelciau skandala, sakyciau, kad seimoje turit du telefonus pirktus toje parduotuveje ir abu sugede..Pradeciau sakyt, kad turiu maza vaika namie ir jeigu kada kokia nelaime, negaleciau prisiskambinti vyrui, nes jo telefas blogai veikia..Nu zodziu, tikrai nesamone..O tai ka tada daryti, kai garantija baigsis, o telefonas vistiek ges :victory:

Del ericsson'u net nezinau, ka pasakyti :super: o merginos is naujesniu modeliu nese taisyti, ar senesniu??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu du sony eriksonus ir nei vienas nei karto neuzlinko, naudoju jau senokai, man jie patinka :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal sutapymas :victory: visi nauji modeliukai,kaip supratau,zmones taip pat kaip ir as visai nesenai naudoja,o viena moteriske tik 2 dienas turi,nes sako padejau telefona krauti,pirmam krovimuj rodo kad krauna,o jo vis niekaip nepakrauna.

as modeliu neatsimenu,bet is tu naujasniu!

mes abu pirkom Topocentre ,tik skirtinguose vietuose. (parduotuvese).

Garantis dabar net is galvos iskryto lik 2 metai ar metai,lapuka ta pas juos palikai,tai negaliu pasakyt.

Paziuresiu kas ten sugedo :flowers: negaliu,vidui man tai uraganas :victory:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Isivaizduoju :flowers: nu bliamba, cia taip butu pas mus, tai be jokiu problemu grazintu pinigus ir per daug nesiaiskintu :victory:

zinau...

cia del savo daikto pradedi teirautis,aiskintis ir dar kaltas jautiesi :super: eina sau kaip nemalonu!

Dar klausiu kada mazdaug telefona galesiu paimti,sako gal kita savaite tik... zinok norejau leptelti... gal i garantini ieina ir uz kura man sumoket (nes iki Kauno apie 40 km., :super: bet aj... nesinori taip jau zemintis :victory: tiek to...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai jauciu buciau ir leptelejus :lol: apsisika tegu visi (atsiprasau uz zodi), bet jau tikrai nervai ima, kaip ten visi reikalai tvarkomi :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei yra garantija,tai pati parduotuve turi taisyti,pakeisti i tokia pat veikiancia preke arba grazinti pinigus.Yra gi pirkejo teises.Turiu ir lapa issikirpusi...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jei yra garantija,tai pati parduotuve turi taisyti,pakeisti i tokia pat veikiancia preke arba grazinti pinigus.Yra gi pirkejo teises.Turiu ir lapa issikirpusi...

Pas mane garantiniam nurodytas butent tas adresas (net pabrauktas) ten ir vaziavau ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaubas kazkoks :mirksiukas:

na tokio nesitikejau is lietuvos parduotuviu....niekada kol buvau lietuvoje nepapuoliau i tokia situacija,o cia anglijoje net neklausdami kas nutiko-pakeistu nauju arba grazintu pinigelius... :victory::super::super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.