Pereiti prie turinio
simple_girl

kasdieninis makiažas

Rekomenduojami pranešimai

Makiazo nesidarau. Kiekviena diena tepuosi maitinamu arba drekinamu kremu ir tiek. Esu elergiska. Kartais pasidazau blakstienas, na dar retsykiais ir vokus seseliais padazau. O makiaza darausi tik ypatingom progom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano kasdienis makiazas labai minimalus - pasidazau blakstienas ir lupas.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano kasdienis makiazas labai minimalus - pasidazau blakstienas ir lupas.

AS TAIP PAT PASKUTINIU METU TIK BLAKSTIENAS PASIDAZAU,BET JEIGU KUR ISEINU NORS IR KIEKVIENA DIENA,TAI DARAUSI NORMALU RISKU MAKIAZA.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O a? skaitau ry?kus makia?as tik vakarui gali b?t...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O a? skaitau ry?kus makia?as tik vakarui gali b?t...

na netoks ryskus makiazas,kuris daromas vakarui,bet nesidazau jeigu kur einu tusu ir viskas-darau pilna normalu makiaza.

o kodel tu manai kad ryskus makiazas tik vakarui?kiek zinau ir maciau angles merginos bei daug vyresnio anziaus moteru dazosi labai ryskiai ir atrodo labai graziai.kai kam tinka,o kai kam ne.man tinka visoks makiazas tidel ir dazausi visaip :mirksiukas[1]:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na netoks ryskus makiazas,kuris daromas vakarui,bet nesidazau jeigu kur einu tusu ir viskas-darau pilna normalu makiaza.

o kodel tu manai kad ryskus makiazas tik vakarui?kiek zinau ir maciau angles merginos bei daug vyresnio anziaus moteru dazosi labai ryskiai ir atrodo labai graziai.kai kam tinka,o kai kam ne.man tinka visoks makiazas tidel ir dazausi visaip :mirksiukas[1]:

Ne bet kaip juokingai atrodo kaip vidur? dienos eina merginos, o dar blogiau pagyvene moterys ?iauriai daug ir ry?kiai prisida?ę? Klaiku ?i?r?t...Bent jau man...Daug tokių ir lietuvoj yra, ypa? laisv?s al?joje kaune, Kavenskos damos labai taip m?gsta :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man kartais priklauso nuo nuotaikos.Kartais namie sedziu ir vis tiek pasidazau,o kartais einu i parduotuve ir nesidazau.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

angles moterys ir merginos aplamai nera grazios, o ir makiazai jau labai issaukiantys. Gatveje pamatyti grazia angle - retenybe. Bet jos nesuka sau galvos kaip atrodo, "prisispakliuoja" ryskiausiomis spalvomis ir eina kaip varnos "Albertinos"

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
angles moterys ir merginos aplamai nera grazios, o ir makiazai jau labai issaukiantys. Gatveje pamatyti grazia angle - retenybe. Bet jos nesuka sau galvos kaip atrodo, "prisispakliuoja" ryskiausiomis spalvomis ir eina kaip varnos "Albertinos"

angles moterys yra labai negrazios as sutinku,bet del makiazo nesigincijame-tau nepatinka ryskios spalvos,o man patinka-todel kai kuriu prisidazymas visai nieko atrodo....

ir diskutuoti sia tema neverta nes kiekviena turi savo skoni net makiazo ryskume :mirksiukas[1]:

cia draugiskai ir visai be pykcio :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
angles moterys yra labai negrazios as sutinku,bet del makiazo nesigincijame-tau nepatinka ryskios spalvos,o man patinka-todel kai kuriu prisidazymas visai nieko atrodo....

ir diskutuoti sia tema neverta nes kiekviena turi savo skoni net makiazo ryskume :mirksiukas[1]:

cia draugiskai ir visai be pykcio :mirksiukas[1]:

Tavo nuomones as nepaneigiau o tik issakiau savaja.

Juk mes cia esame, kad diskutuotumeme, kitaip gaunasi tik sausas tekstas :mirksiukas[1]:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tavo nuomones as nepaneigiau o tik issakiau savaja.

Juk mes cia esame, kad diskutuotumeme, kitaip gaunasi tik sausas tekstas :mirksiukas[1]:

taip tu visiskai teisi :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai nesėdėjau namuose su dukryte, į darbą dažydavausi kiekvieną dieną, manau tai būtinybė, žinoma nepersistengiant :)

O dabar mano veidas didžiąją laiko dalį namuose ilsisi, o kai kur išeiname tada pasidažau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.