Pereiti prie turinio
simple_girl

Ar dažnai verkiate?

Rekomenduojami pranešimai

Vadinasi Geiste esi labai stiprus zmogus! Pagirtina! Bet kartu ir gaila.....?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, esu labai stiprus ?mogus.

O per tevo laidotuves nebuvo kada verkti- reikejo mama palaikyti...Abu su broliu tuo rupinomes. Pats sunkiausias momentas buna, kai karsta nuleid?ia a duob? ir pasigirsta ?emio dundejimas. Tada retas kuris i?laiko... Mudu su broliu tuo metu laikem mamai u? nugaros savo rankas ir siuntem jai savo meil?. Suveike puikiai. Veliau jai apie tai papasakojom,ir ji prisipa?ino, kad tuo momentu pajuto palengvejima.

A?aros yra egoizmas. Kam kam, bet mirusiems jo nereikia...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  GEISTE parašė:
Taip, esu labai stiprus ?mogus.

O per tevo laidotuves nebuvo kada verkti- reikejo mama palaikyti...Abu su broliu tuo rupinomes. Pats sunkiausias momentas buna, kai karsta nuleid?ia a duob? ir pasigirsta ?emio dundejimas. Tada retas kuris i?laiko... Mudu su broliu tuo metu laikem mamai u? nugaros savo rankas ir siuntem jai savo meil?. Suveike puikiai. Veliau jai apie tai papasakojom,ir ji prisipa?ino, kad tuo momentu pajuto palengvejima.

A?aros yra egoizmas. Kam kam, bet mirusiems jo nereikia...

Kodel sakai, kad asoros egoizmas?

:bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patikslinsiu: a?aros laidotuvio metu yra egoizmas. Verki todel, kad tau to ?mogaus truks...

Kitokiais atvejais ne visuomet a?aros yra egoizmas. Jei mama verkia, kai vaikas yra reanimacijoje- tai normalus skausmo i?gyvenimas...Verki todel, kad ne tau, o tavo vaikui blogai...(Nors kai mano sunus buvo reanimacijoje, irgi neverkiau. Neturejau kada- padejau medikams atgaivinti mano vaika. Prisimenu, kai viskas baigesi, gydytoja atsisuko a mane ir sako: na ir stiprus nervai...)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  GEISTE parašė:
Patikslinsiu: a?aros laidotuvio metu yra egoizmas. Verki todel, kad tau to ?mogaus truks...

Kitokiais atvejais ne visuomet a?aros yra egoizmas. Jei mama verkia, kai vaikas yra reanimacijoje- tai normalus skausmo i?gyvenimas...Verki todel, kad ne tau, o tavo vaikui blogai...(Nors kai mano sunus buvo reanimacijoje, irgi neverkiau. Neturejau kada- padejau medikams atgaivinti mano vaika. Prisimenu, kai viskas baigesi, gydytoja atsisuko a mane ir sako: na ir stiprus nervai...)

Paskaicius susidariau nuomone kad be galo esi stiprus zmogus.o ar nebuna atveju kad nenori verkt bet asaros savaime byra.?

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Kartais buna taip liudna,taip sunku... ir taip norisi atisest ir isiverkt :this[1]:

Paskutiniu laiku, nezinau kas man darosi,gal per ilgai nemaciau saviskiu (turiu omeni visa savo gimine, nes Lietuvoj turiu tik savo seima, dukrele ir vyra) nezinau.... bet taip ant duses sunku :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:
Kartais buna taip liudna,taip sunku... ir taip norisi atisest ir isiverkt  :this[1]:

Paskutiniu laiku, nezinau kas man darosi,gal per ilgai nemaciau saviskiu (turiu omeni visa savo gimine, nes Lietuvoj turiu tik savo seima, dukrele ir vyra) nezinau.... bet taip ant duses sunku  :)

Kicule, kas per nuotaika :bigsmile: ? Gal kalta ta ?iema? Patikek tuoj ateis pavasaris ir nuotaikeles liudnos dings. ?inau ka kalbu ir ?inau kaip be galo yra sunku be savi?kio :this[1]: , pati savo mamos buvau nemaeius du metai. Bet reik d?iaugtis kiekviena minute, nes ne?inai kada gali prarasti tai ka dabar turi. Tad nosa auk?tyn draugu?e :sird

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:
Kartais buna taip liudna,taip sunku... ir taip norisi atisest ir isiverkt  :this[1]:

Paskutiniu laiku, nezinau kas man darosi,gal per ilgai nemaciau saviskiu (turiu omeni visa savo gimine, nes Lietuvoj turiu tik savo seima, dukrele ir vyra) nezinau.... bet taip ant duses sunku  :mamba:

manau tau turetu padeti nuosirdus issikalbejimas su labai gera drauge.. palengvetu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Aciu mergaites uz supratima ir palaikima :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as beveik neverkui-viska laikau savyje,bet buna akimirku kad nesusilaikau net del menkiausiu priezasciu :geda tada galiu ne tik apsiverkti bet ir apsizliumbti.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visko buna,netgi da?nai :cray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai ir toks zmogus, kad jei labai liudna turiu issiverkti, nes kitaip jauciuos dar blogiau..paskutiniu metu teko gan daznai paverkti, bet taip gal ir geriau, bent jau dusele nuramini :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.