Pereiti prie turinio
simple_girl

Ar dažnai verkiate?

Rekomenduojami pranešimai

o siaip tai paskutiniu laiku tai depresija nekankina ir asaru nera :mirksiukas: . O ziema ju buvo ir nemazai

Redagavo Nicole

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

verkiu tik tada, kaip einu skiepyt savo mergytę...jei verkia ji, verkiu ir aš...niekaip neišeina susilaikyt...

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik3-slank.gif_time_1148331600_text_Mano%20dukrytei%20Klaudijai%20jau.gif

line_vest1-0099FF.gif_beg_vest2-slank.gif_time_1136498400_text_Mes%20jau%20vedę.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dinariuk,neimanoma viska issipasakot-yra gal tokiu dalyku kuriu tikrai nesinori pasakoti kietiems klad ir kaip gerai sutartum ar bendrautum.as taip pat visa laika viska laikau savyje,bet kai nebegaliu jau kaupti-tada sprogstu ir konkreciai sprogstu.o tuo labiau nemegstu aiskintis su vyru ka jis gerai ar blogai padare-jeigu padare ar pasake vadinasi jam tai atrodo gerai..... todel kaupiu viska iki tam tikro momento-tinkamo momento....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskutiniu metu daznokai..nes reikia issiverkti..nelaikyti nieko savyje..daug lengviau pasidaro..kartais tai butina :coffee:

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku, Aqville..as irgi geriau jauciuosi, kai issiverkiu..daug sunkiau tiems, kurie laiko viska savyje, tada ir nervai ilgai nelaiko :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verkiu daznai-bet tik kai niekas nemato.Del to visi laiko mane stypria asmenybe...Ir linksma...Bet istiesu taip nera-istiesu tai man visai nelinksma...Ir jegos kartais baigesi...

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o as esu mizne ona, mane labai lengva pravirgdinti... tas mane labai nervuoja atrodo protu suvokiu kad nera ten ko verkti, o asaros pacios byra. bet kartais tai gerai nubyra asara ir palengveja.. atrodo kartu su asarom ir nuoskauda ir bedos issiverkia, neuzsilaiko.....

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi kaip azen budavo, bet dabar tai jau kazkaip mazai verkiu :rolleyes: nors pasitaiko kartais sunkiu gyvenime akimirku kada nebeiseina neverkt :rolleyes:

Visada surasi tai, ko neieškai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip kada,kai esu pervargus atda nori nenori ašara ištrykšta,per si menesi 4 kart verkiau,nes dabar oj kokia as pavargus :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na sisip esu stiprus zmogus,daznai neverkdavau,bet kai gime dukryte,tai nuovargis savo padaro. Kartais tenka ir paverkti, :D bet manau tai sveik,juk tiek skysciu iseina tada reciau eini i WC :clap2::doh:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutiniu metu kotais dažnokai...... :victory: Geriau, jei tai būtų džiaugsmo ašaros, bet..........yra kaip yra........ :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.