Pereiti prie turinio
simple_girl

Ar dažnai verkiate?

Rekomenduojami pranešimai

Laabai dažnai.. Ir ne visada todėl, kad liūdna. Verkiu iš džiaugsmo, iš susijaudinimo... Yra daug priežasčių tam, nebūtinai dramatiškų :D

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš tikrųjų net nepamenu kada paskutinį kartą verkiau :pilot: tačiau žinau,kad visų susikaupusių emocijų savyje negalima laikyti.

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daznai ir as verkiu. Metams begant kazkokia plaksa pasidariau. Galiu verkti ziuredama filma, galiu verkti is dziaugsmo.

Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net nepamenu kada verkiau gal tik kai sunus gim is laimes asarele viena kita ir nuriedejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada buvau labai jautri, o gimus suneliui dar jautresne, atrodo kad skauda uz du, ir daznai verkiu, kartais uztenka vyrui pasakyti nors menkiausia priekaista man jau asaros rieda, o paskui pagalvoju ar buvo del ko verkti, na esu verksne nieko cia nepakeisi.

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pvz labai retai verkiu kaupiu kaupiu bet viena diena kai gerai prisikaupia issiverkiu uz visas nuoskaudas ir visus nervus ir po to vel kazkiek laiko buna ramu

line_vaikai2-0099FF.gif_beg_vaik2-slank.gif_time_1124744400_text_Saulytei.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutiniu metu teko...Daug...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PRADEJAU VERKT (kad niekas nematytu ir nezinotu,nueinu i vonia arba nusisuku nuo vyro ir i pagalve,tylia tyliai...........asaros nurieda ) nemegstu kad mane matytu verkencia kas nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš net žiūrėdama teliką kitą kartą apsiverkiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne :flowers:

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nebenoriu jau verkt, prisiverkiau iki siol nemazai, dabar tik lupa pakramtau ir baigiasi, niekas nejaudina.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai reikia paverkiu kai reikia nusišypsau :mirksiukas: Bet šeip retai verkiu ,bet jai jau pradedu verkt tai kitą dieną paakiai atsiranda :victory:

If you are first you are first. If you are second, you are nothing.

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.

Only love let’s us see normal things In an extraordinary way.

viktuth.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.