Pereiti prie turinio

dinariukas

Senbūviai
  • Pranešimai

    1.427
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas dinariukas turinys

  1. man tai dabar iskilo toks klausimuka sjei jau ten tokia tradicija tai kodel nuotaka daugiau aptepliota negu jaunasis
  2. jei jis labai noretu tai pats tave susirastu ir nereiketu tau zemintis
  3. na jei dar neprarekeei tai dar prareksi :D
  4. dangus - melynas, zydras grazus delfinas
  5. idiotas - kvails, tupas zmogus baime
  6. viena diena taip bet ne visa savaite :x1:
  7. dramblys - didelis, gyvunas su straubliu kvepalai
  8. salotos su kepta duona keleta receptuku Pakepini kubeliais supjaustyta duona(palauki kol atsals),idedi cesnako,pupeliu ir viska su keciupu sumaisai.Paprasta,greitai ir skanu. kepta duona kubeliais + kukurūzai + marinuoti grybai (arba galima ir visai be jų) + majonezas.
  9. cia keleta receptuku 35 g sviesto 1 šaukšto kakavos 3 šaukštų pieno 150 g cukraus pudros Sviestą tirpiname su kakava ir pienu. Kai masė praaušta, įmaišome cukraus pudrą ir gerai išsukame. Pilame ant pravėsusių pyragų Šokoladas 1 šaukštas sviesto; 4 šaukštai cukraus; 2 šaukštai grietinės; 3 šaukšteliai kakavos. Sviestą sudėti į nedidelį metalinį dubenėlį ir tirpinti ant silpnos ugnies. Pamažu suberti cukrų, sudėti grietinę, kakavą. Maišyti tol, kol skysta burbuliuojanti masė sutirštės ir virs gardžiu šokoladu. ŠOKOLADO GLAJUS 30g kakavos miltelių; 200g cukraus pudros; 70g konjako. Kakavos miltelius išplakti su cukraus pudra, po truputi pilkite į konjaką ir išsukite iki vientisos masės. ŠOKOLADO GLAJUS 25g kakavos miltelių; 1 šaukštas sviesto; 200g cukraus pudros; 5 šaukštai pieno; Kakavos miltelius pakepinti svieste. Pieną užvirti ir juo užpilti cukraus pudrą. Karštą pieną supilkite į pakepintą kakavą ir maišykite, kol pasidarys tiršta vientisa masė.
  10. Saldus varškės desertas 4-5 šaukštai želatinos 500 g sūrelių 250 ml pieno žiupsnelis druskos 4 šaukštai juodųjų serbentų sulčių 2 šaukštai spaustų citrinos sulčių 50 g miltinio cukraus 80 g susmulkinto šokolado 1 šaukštas lazdyno riešutų 100 ml plaktos grietinėlės koncervuotų vyšnių Želatiną ištirpiname šaltame vandenyje.Sūrelius, pieną,miltinį cukrų ir druską ištriname iki vientisos masės.Išbrinkusią želatiną ištirpiname,sukrečiame į kremą, gerai išmaišome ir padalijame į tris dalis.Vieną dalį kremo sumaišomesu juodųjų serbentų sultimis ir sudedame į taures,kitą dalį sumaišome su citrinų sultimisir sudedame antrą sluoksnį į taures.Trečią varškės kremo dalį sumaišome su ištirpintu šokoladu ir susmulkintais riešutais.Tai trečias deserto sluoksnis.Papuošiame plakta grietinėle,vyšnia ir šokolado drožlėmis. Paukščių pienas 1 l kefyro, 1 stikl. virinto vandens, 2 pak. želatinos, 6 zefyrai, 3 šaukštai cukraus Zefyrus sutrinam grūstuve įpildami šiek tiek kefyro. Želatiną išmirkom ir ištirpinam. Viską gerai išmaišom ir pilam į „Želė žiedą“. Galima dar dėti saulėgrąžų, džiovintų vaisių, razinų ir pan. Tikiuosi, patiks. Deserto spalva priklauso nuo zefyrų spalvos. Labai įdomiai iš žalių (kriaušinių ) atrodo. Varškinis lašišos užkandis: 300 ml grūdėtos (nebūtinai) varškės 300 ml riebesnės grietinėlės 2 pomidorai 200 g sūdytos lašišos 1,5 šaukšto želatinos (Dr.Otker) Krapų, svogūnų laiškų, kitų žalumynų, prieskonių pagal skonį (labai tinka Santa Marijos „Prieskoninių žolelių mišinys žuviai“ ~pusė šviežio batono Lašišą, pomidorus supjaustyti kubeliais, žalumynus susmulkinti. Želatiną užpilti puse stiklinės verdančio vandens ir ištirpinti. Grietinėlę su varške išplakti mikseriu arba mentele (jei grūdėta varškė) 2 litrų asotyje plakimui, į šį plakinį sudėti visus kitus produktus, gerai išmaišyti. Želė žiedą plonai patepti aliejumi šepetėliu. Silikonine mentele į žiedą dėti sluoksnį gautos masės (~1,5 cm), ant viršaus dėti vieną prie kitos keturias plonai atpjautas batono riekeles, ant viršaus vėl – varškės masė ir vėl batonas. Galima daryti tik du sluoksnius, bet storesnius. Uždenkite želė žiedo dangteliu. Jei skubate, padėkite į šaldiklį pusvalandžiui ir tada atsargiai išimkite iš želė žiedo. Jei neskubate, dėkite į šaldytuvą ir galite palikti per naktį. Pjauti aštriu peiliu. Skanaus!
  11. sorry dabar supratau slapios kojos - lapkritis
  12. kompiuteris - technikos priemone, kurios pagalba galime bendrauti. sviestuvas
  13. ... bet noras ismokti nugalejo ...
  14. tai tu is jovanos ar as kazka maisau ?
  15. tai tavo gimtadieniukas dar labai toli
  16. as vertinu savo gyvybe ir net labai bet esu griestai pries parsidavimus visom prasmem.
  17. jau atsakiau i si klausima anksciqau rinkciausi mirti :x1: nors gal kai kas to ir nesupras
  18. ciau ciau rotveiliaris taksas vokieciu aviganis dalmantinas indryte tu net 6miestus parasei 5 labiausiai patikusios knygos
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.