puka18
Naujokai-
Pranešimai
10 -
Užsiregistravo
-
Lankėsi
Turinio tipas
Profiliai
Forumas
Kalendorius
Parduotuvė
Galerija
Visas puka18 turinys
-
Oi koks grozis, aciu kiciule .... :) :wub1: <_< <_< :wacko: :blink: Labai aciu tau....
-
Nu dar karta bandau: :wub1: Nu nezinau ar gerai padariau dabar...
-
Gal galima kazka is situ nuotrauku iremint sugalvot:
-
Mergaites kokias cia grozybes kuriat..
-
Mergaites turiu va toki receptuka gal patiks kam.... Blyneliai iš krabų lazdelių 2 plonai supjaustyti svogūno laiškai 400 g krabų lazdelių, smulkiai supjaustytų 2 a. š. citrinos sulčių 2 kiaušiniai, lengvai išplakti 2/3 st. miltų 1 a. š. kepimo miltelių 1/3 st. šalto alaus druskos, pipirų aliejaus Dubenyje sumaišyti susmulkintas krabų lazdeles, svogūną, citrinos sultis ir kiaušinius. Pagardinti druska ir pipirais. Suberti miltus, supiltų alų ir gerai išmaišyti. Įkaitini keptuvėje aliejų. Dėti po šaukštą masės ir kepti maždaug po 2 min. iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies. P. S. stiklinė - 236 ml. Krabų lazdeles tiesiog sutarkavau burokine tarka... Vietoje svogūno laiškų įdėjau labai smulkiai supjaustyto nedidelio svogūno galvą... Galima įberti smulkintų krapų... Visai neblogai pavakarieniavome Labai skanu su saldžiu čili padažu
-
As pasidalinsiu savo mekstamiausiu receptu (gerai kad yra internetas dauk geribiu galima atrast ): Kiaušinių – faršo vyniotinis 5 kiaušiniai 250 g majonezo 350 g tarkuoto fermentinio sūrio Įdarui 500 g faršo 1 svogūno galva 1 kiaušinis druskos, pipirų Kiaušinius sumaišyti su majonezu ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gauti gražus minkštas omletinis pagrindas. Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska ir pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukti į vyniotinį. Vyniojasi labai lengvai. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. P. S. vyniotinio gaunasi nemažai, bet jį galima supjausčius gabaliukais užšaldyti, o vėliau atšildyti mikrobangų krosnelėje. Skardą naudojau standartinę, esančią prie orkaitės. Faršą reikia dėti žalią ir į jį nepadauginti druskos (aš įdėjau 1 a. š., bet jau buvo šiek tiek per sūru), nes omletas gaunasi pakankamai sūrus (kitą kartą, kad nesigautų taip sūriai, dėsiu majonezo ir grietinės mišinį). Tikrai labai paprasta ir skanu . Gal kam patiks..
-
Gaminau ir as pagal Jusu recepta liezuvio salotas, labai skanu .........
-
As sendien pusryciu valgiau sumustimi su raudona zuvim ir kava ..buvo skanu...
-
as vakar kepiau kepeneles, skanu
-
Laba visiems, As is Vilniaus