,,,su kai kuriais teiginiais paprieštarausiu... 1. Organizuokite: Suplanuokite savo maitinimusis iš anksčiau. Suvalgykite visus suplanuotus maitinimusis per dieną, nepraleiskit nei pietų nei užkandžių. (sutinku...net labai, nors pirmas žvilgsnis jog tai padaryti sunku, t.y. suderiti galimybę pavalgyti laiku) 2. Sandėliuko Išvalymas: Išmeskite visus žemo maistingumo maistą (t.y., keptos bulvytės, sausainiai, krekeriai, karamelė) ir papildykite atsargas su geresniu pasirinkimu (visi kviečio krekeriai, riestės, visa kviečio tešla, visa kviečio duona, konservuotos daržovės). P.S. Viso kviečio - Whole wheat gal geriau tiktų sakyti pilno grūdo, ar kažkaip ( pilno grūdo :D Karamėlė, j mus gelbėja tuomet , kai nepavalgome( energetikas), ar po didelio fizinio krūvio( atstato cukraus balansą organizme) konservuotos daržovės ir diskutuotina, tai nėra labai naturalus produktas, o ir didelis kiekis acto,bei kitų konservantų,...nėra gerai.) 3. Patobulinkite angliavandenių pasirinkimą : Labiau vertinkite viso grūdo ar viso kviečio negu išvalytus produktus, naudokite lęšius ir pupas ir t.t 4. Pasirinkite sveiką užkandį bei desertą : migdolai( kolorijų bomba, nors daug kalio ), natūralus riešutų sviestas( kolorijų bomba, nors daug kalio), džiovinti vaisiai( didelis kiekis angliavandenių kiekis, atsargiai, nors ir sveikiau nei saldumynai), be cukraus žele( jėga), be cukraus ir riebalų pudingas bei sūriai.( ...fermentinis, jis beje koloringas neatsižvelgiant į jo riebumo proc, jei baltas varškės, taip par renkamės ar liesas sūris, ar riebesnis. Liesas sūris, baltiminis produktas, riebesnis sūris, kuris kartu su baltymu ir angliavandeniu, dalybauja bicheminiuose procesuose) 5. Pašalinkite visas skystas kalorijas: Pasikeiskite visus gėrimus į vandenį(per dieną negerdami saldžių gėrimų, alkoholio galimą sutaupyti 250kcal), naudokite cukraus pakaitalą darydami arbatą ir kavą, ir naudokite be cukraus skonio paketus supiltam į butelius vandeniui.(gaila tokio dalyko LT nėra, tai kaip ir zuko ar juppy skoniai kurie yra be kcal).( cukraus pakaitalas, nedalyvauja, tam tikruose organizmo lastelių skaidymosi procesuose beje skystos kolorijos yra ir sultys, o naturalio jos yra gerai, kaip ir žolinės arbtos) 6. Sudėliokit maitinimasi kuris turi apimti : lieso baltymo šaltinį (paukštiena be odelės, iškepta žuvis, liesa malta jautiena, tofu, ir taip toliau); daržovės (dažniau pasirinkti tamsiai žalios ir oranžinės spalvos); sudėtingus angliavandenius (rudi ryžiai, visa kviečio tešla, visas kviečio duonos gabalėlis ir t.t.); cielas vaisius (vaisius gali būti pridėtas prie valgių ar suvalgyti juos kaip desertą ar užkandį). 7. Pridėkite užkandžius: nuo vieno iki dviejų suplanuoti užkandžiai per dieną yra gerai, iki tol, kol jūs išsirenkate išmintingai. Neškite juos kartu su savimi visur - nebus laiko kada galvoti apie alkį! :P ( javainiai, avižiniai sausainiai rankinukyje nesutrukdys) 8. Būkite nuoseklūs : Įvairios kalorijos sudeda per ilga laiką. Nesivaišinkite draugų siūlomais saldūmynais, išmokite pasakyti ne nereikalingiems saldumynams ir malonumams. Maitinkities maždaug tuo pačiu metu, tad jūsų kūnas prisitaikys reikalauti maisto būtent tam tikrų laiku.