-
Pranešimai
637 -
Užsiregistravo
-
Lankėsi
-
Laimėta dienų
2
Turinio tipas
Profiliai
Forumas
Kalendorius
Parduotuvė
Galerija
Visas virginijak turinys
-
O čia mano pirmas rėmelis....
-
Norėjau paklausti, kaip padaryt susiliejančus sluoksnius, kažkur buvau mačius pamokėlę, bet dabar nerandu :unsure: Padėkit prašau
-
Sveikutės, labai norėčiau slaptažodžio į skyrelį "Mūsų kūryba" Nors ir esu ne taip senai prisijungiau, bet lyg ir labai stengiuosi būt aktyvi... :unsure: Kada jo galėčiau tikėtis? :o
-
Na čia vienas iš pirmųjų mano darbų
-
Labai labai labai retai.
-
Mano akys Pilkai melsvos, nors kartais atrodo, kad žalsvos
-
"Supermama.lt" Užsuku ten ir dabar
-
Kažkada aplink mane šokinėjo arklys, tai dabar jų prisibijau
-
Turim akvariumą, tai maisteliui išleidžiam apie 12 litų, elektros ir vandens - neįsivaizduoju, bet manau nedaug.
-
Turiu nemažai :) : Porą sampaulijų, kelis kaktusus, amarilį, ėgliuką, fiką, begoniją ir dar keletą, kurių pavadinimo nežinau
-
Labai mėgstu daržoves ir varškę, o žuvies apskritai galėtų ir nebūti (silkę mėgstu)
-
Marinatas burokėliams: 1 l vandens 100g. 9 proc acto 1 šaukštas druskos 2 šaukštai cukraus Pipitų, lauro lapas
-
Marinatas labai tinkantis agurkams ir grybams: 3 l vandens 3 šaukštai druskos 2 šaukštai cukraus 1 šaukštas citrinos rūgšties Pipirų, lauro lapų
-
Nelabai mėgstu pusfabrikačių, na nebent jau pelė pradeda kartis šaldytuve :) Šiaip tai aš pati pasidarau tokių: užsišaldau balandėlių, kotletų, blynų su įdaru ir pan.
-
Naudoju saulėgrąžų aliejų (įvairių firmų)
-
Naudoju paprastą vandetiekio vandenį
-
Dažniausiai marinuoju su majonezu. Dedu majonezo, svogūnų ir prieskonių. Dar labai skanu marinuoti svogūnų sultyse, tik reikia gerokai paverkt kol jas išspaudi. Svogūnų sultimis užpilu mėsa dedu prieskonių, bet NEDEDU DRUSKOS, ji dedama likus 15 min iki kepimo )tada mėsa būna labai minkšta). Išsimarinuoja per 2 val. Skanaus
-
Kepu dar ir makaronų apkepą. Bet dedu viską iš akies. Išverdu makaronus (apie kg) ir dedu į kepimo skardą, ant viršaus dedu ką turiu: dešrytės ar mėsytės, grybukų, kepintų svogūnų, paprikos, žirnelių, tarkuoto lydyto sūrio. (galima viską sumaišyti). Tiesa Dešra, mėsa, grybai ir pan. produktai jau turi būti arba virti, arba kepti, arba kitaip termiškai apdoroti. Užpilu dviejų kiaušinių plakiniu ir kepu orkaitėj apie 40 min.
-
Žinau gerą varškės apkepo receptą. Štai jis: 200g varškės 1 kiaušinis 2 šaukštai krakmolo trupučiukas užgesintos sodos Viską išmaišyt ir kepti vid. karštumo orkaitėj kol apskrus. Skanaus
-
"Vilniaus", nes jis man skaniausias.
-
Esu iš daugumos
-
Mes ta darom tokius sumuštinukus: Apkepam batoną aliejuje, patrinam česnaku, užtepam majonezo, uždedam krabų lazdelių ir pomidoro ar agurko grežinėlių. Mes juos labai mėgstam.