-
Pranešimai
96 -
Užsiregistravo
-
Lankėsi
Turinio tipas
Profiliai
Forumas
Kalendorius
Parduotuvė
Galerija
Visas dani84 turinys
-
o mano pirmas blynas kalenorius toks :D
-
LABAI GRAZUS KALENDORIAI mergytes o is kur jus gaunat pacio kalendoriaus datas ( menesius dienas) :D
-
o as visai pritarciau Mellysos minciai ir siulitai temai man patiktu :lol:
-
prisidedu ir as prie sveikinimu :lol: :D tikrai grazi ir idomi nuotrauka :lol:
-
as kompiuteryje siuo metu turiu kelias programytes - Adobe Photoshop CS3, Magic Photo Editor, PhotoScape. o filmuku su nuotraukom ir muzika kurimui turiu DVD Photo Slideshow Professional dar turiu kelias kuriu nenaudoju, bet parsisiunciau tai taip ir guli kompe ir net nelabai zinau kaip jos veikia MAGIX Photo Clinic 4.5, PhotoMix.
-
:D aciu mergytes istikro mieli ir man tie darbeliai, nes praktiskai visur mano dukryte :D o ta su lapu tai net ant darbalaukio uzsidejus :lol: vakar visa diena landziojau po si foruma. bet jus kokias grozybes kuriate :lol: sedejau ir galvojau kadagi as taip ismoksiu, tikrai nerealus darbeliai
-
aciu tik vat iki superiniu tai dar man labai toli, oi kaip toli :D dar tik mokausi, dar tik pati pradzia :lol:
-
o tai kazi kodel na siaip mano darbelius galit apziureti ir CIA
-
ISTIKRO KAIP SITAI CIA PRIIMA, ACIU
-
Labas rytas man tai pat labai patinka daryti visokius troskinukus cenakuose. ieskodama nauju idejau karta radau viena idomu recepta, pati dar nespejau isbandyti, bet imetu jums Kijevo jautiena 800 g jautienos kumpio, 1 kg bulvių, po 3 svogūnus ir pomidorus, aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos, žalumynų. Padažui: džiovintų grybų, svogūnas, keli šaukštai miltų, 500 ml grietinės, maltų juodųjų pipirų, druskos. Jautieną ir bulves pjaustykite kubeliais, svogūnus - žiedeliais, pomidorus - griežinėliais. Jautienos kubelius sūdykite, gardinkite juodaisiais pipirais. Berkite į karštą aliejų ir paskrudinkite. Paskui padalykite į molinius troškinimo indelius. Ant jautienos kraukite pomidorų griežinėlius. Vėl įkaitinkite aliejų, į jį berkite bulvių kubelius ir svogūnų žiedelius, sūdykite ir apkepkite. Bulves su svogūnais taip pat išdėliokite ant jautienos. Gaminkite padažą. Grybus išmirkykite, paskui išvirkite mažame kiekyje vandens, išgriebkite ir atvėsinkite. Nuoviro neišpilkite. Svogūną sukapokite, o grybus supjaustykite rėžiukais. Svogūną ir grybus paskrudinkite karštame aliejuje. Atskirai apkepkite miltus, į juos supilkite grybų nuovirą, maišydamos pavirkite. Įmaišykite grietinę, keptą svogūną ir grybus, gardinkite juodaisiais pipirais ir druska. Į kiekvieną puodelį įpilkite padažo. Molinukus sustatykite į karštą orkaitę ir troškinkite 30-40 minučių. Paruoštą patiekalą barstykite smulkiais žalumynais.
-
sveikutes as is Kėdainių, nors siame mieste visai nesenai bet man cia labai patinka
-
labas rytas as taip pat cia naujoke. tikiuosi priimsit ir mane :unsure:
-
nu jau tikrai kad baisiai atrodo :unsure: smagu butu taip ismokti ( tiek pagrazinti tiek padaryti kaska baisaus :) )
-
sveikutes. kadangi esu naujoke siame forume o ir su fotosopu pradejau draugauti visai nesenai, tai ikelsiu ir as savo vienus is pirmuju darbeliu
-
sveikos merginos as siame forume naujoke, katik prisiregistravau, tikiuosi cia rasti geru ideju ir pamokymu. :unsure: as turiu tokia lentele kurioje visi dydziai surasyti, gal kam pravers :)