Pereiti prie turinio

ksiusa

Senbūviai
  • Pranešimai

    1.215
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Visas ksiusa turinys

  1. Baklažanų troškinys su grybais Ingredientai: 2-3vidutinio dydžio baklažanai 500 g šviežių grybu 2-3 svogūnai 1 stiklinė grietinės 2 valg. š. miltu Druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose ir apkepinti su sviestu.grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis.iskeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus sudėti į troškinimo inda, užpilti grietine, sumaišyta su likusiais miltais, ir troškinti vidutinio karstumo orkaitėje, kol išvirs grybai. galite patiekti vieną, bet tinka ir su bulvėmis, makaronais arba ryziais. dariou ne viena karta labai skanu.
  2. Aštri užkanda prie alaus Ingredientai: sausucei (smulkios barankos) 4 pak. faršas 500gr 1 vnt ferm. sūris 100gr astrus prieskoniai (pagal skonį) aliejaus kepimui Gaminimas: Į faršą įmušti kiaušinį įdėti prieskaniu, tarkuotą sūrį ir gerai ismaisyti. Imti po vieną sausutį ir į skylute dėti mažą faršo rutuliuką faršo rutuliuką sausucius sudėti į aliejumi suteptą kepimo skardą (vieną šalia kito) ir kepti iki 200 laipsnių ikaitintoje orkaitėje apie 20 min. Galima gaminti ir su kitokiais įdarais, pvz. grybų. ir skanous .vyruj labai patinka
  3. ksiusa

    Faršas

    Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu Tešlai: 5 kiaušiniai 150 g majonezo 100 g grietinės 350 g tarkuoto fermentinio sūrio Įdarui: 500 g faršo 1 svogūno galva 1 kiaušinis druskos, pipirų Gaminimas: Kiaušinius sumaišyti su majonezu,grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didele skarda, tokia, kurios paprastai buna prie orkaitės). Kepti 20 min.iki 200° C įkaitintoje orkaiteja Šiek tiek ataušinti. turi gautis minkštas omletinis pagrindas.ant pagrindo paskleiskite įdarą: faršą (žalią), sumaisyta su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogunu, pagardintu druska bei pipirais.pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotini. kepti dar 40 min.iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. iskepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis. Šis patiekalas labai graziai atrodo, tad puikiai tiks ir šventiniam stalui. Be to- su juo galima daug improvizuoti, pvz. į faršą pridėti darzoviu,ryžių, aštresnių prieskonių ir t.t
  4. aciu laba etaruj uz avatarus pakejsiu ir as savo avatara
  5. as tik tai pariskinau,tamsiou svesiou padariou
  6. OKSANA nesijaudink,kita karta butinai islaikisi MERGAITES nebesipykit
  7. nelabai tai moku naudotis Photoshop .butinai mania pakritikokit jai ka :)
  8. indre labai grazu,ipac antra nuotrauka.etaruj labai grazi mergaite :)
  9. labai aciu uz grazus avatarus,jou sau isirinkou :)
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.