Pereiti prie turinio
Alacka

Aš jau pradėjau ieškoti dovanų!

Rekomenduojami pranešimai

Sveikos mamytes! Dar tik spalis,o man jau kirba mintis kad pats laikas pradeti dairytis dovaneliu. O ka jus manot? Gal kas jau turi ka nupirke? pasidalinkim ateinancio 000054.gif dovanu maiso turiniu. kas ka galvojat pirkti?

Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oi kad dar lyg ir ankstoka apie tai galvoti.... :mirksiukas: nors tas laikas greitai bega....su tom dovanelem tai man didziausias galvos skausmas....nors ir kokia smulkmenele norisi padeti po eglute, vistik sventes...

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau rasiau...Ale nei noro,nei nuotaiku,nei minciu...Nors reiktu kazka mastyti...O kokie sie metai?Pagal gyvius?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jau rasiau...Ale nei noro,nei nuotaiku,nei minciu...Nors reiktu kazka mastyti...O kokie sie metai?Pagal gyvius?

tigro :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau kaip ir reikėtų pradėt galvoti, bet bus kaip visada, paskutiniom dienom

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai visai tuscia galva,ideju nulis. Todel ir uzvedziau tokia tema. Visai nesinori paskutinem dienom lakstyti po pardes ir beleka pirkti. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man sunkiausiai sugalvoti ką dovanotų tėvams ir sesei. o su draugėm visada pasakom ko kas nori, taip geriau, ir žinom ką pirkti ir būna patenkintos :flowers:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man sunkiausiai sugalvoti ką dovanotų tėvams ir sesei. o su draugėm visada pasakom ko kas nori, taip geriau, ir žinom ką pirkti ir būna patenkintos :flowers:

mes su sese taip darom,visada pasakom kas ko nori ir tikrai tada galvos skausmo nera,ka nupirkti tokio,kad patiktu. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau pagalvoju, bet mano galvojimas toks- nuvaziuoju i parduotuve apsipirkti maisto, uzmatau koki idomesni daikta arba rinkini ir iskarto galvoju kam toki butu galima padovanoti.......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir nežinau, ką dovanoti. Net nežinau, ar Kalėdoms dar būsiu Lietuvoj. Teks visvien kažką galvoti, nors neįsivaizduoju ką. Ateinantys metai - mano, tigro. Turėtų būti kaip ir neblogi.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip jums tokios arbatines:

arbatine-uosvienei.jpg?et=tPFOW8f4CZRHipcIdXEDrQ&nmid=228262605

dekupazas1.jpg?et=P9OQlFfnf5Ksi82fNQqT1g&nmid=228267599

gal mamai tokia nupirkti,ideti ivairiu rusiu geros arbatos. Kaip jus manot? :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai šiais metais vyras zyzia kad senis šaltis atneštų maga i mašina jis tik man pasakys kokį :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.